SPOR

BATMAN PETROLSPOR 3 PUANLA BAŞLADI

Batman Petrolspor, 2020-2021 Sezonu ligin ilk maçında deplasmanda Erbaaspor'u 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

BATMAN PETROLSPOR 3 PUANLA BAŞLADI
20-09-2020 20:11
Google News

 

Korona tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan karşılaşmada deplasmanda Erbaaspor ile karşılaşan temsilcimiz Petrolspor 10. dakikada Emre Aydın ile bulduğu golle 1-0 öne geçti.  Golden sonra da etkili oyununu sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, bulduğu atakları golle bulaştırmayınca, 36. dakikada kalesinde golü gördü. Bu dakika Erbaaspor'da Oğuzhan topu ağlarla buluşturdu. İlk devrede başka gol olmazken devre 1-1 sona erdi.
İkinci devreye temkinli başlayan Petrolspor, rakip Erbaaspor karşısında kontratakla gol bulmaya çalıştı. Maçın ilerleyen dakikalarında rakibe üstünlük kuran kırmızı-beyazlı ekip, gol son vuruşlarda kaleciyi geçemedi. Petrolspor aradığı golü karşılaşmanın uzatma dakikalarında sonradan oyuna giren Burak Özsoy ile buldu. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da sonucu oldu. Lige 3 puan ile başlayan Petrolspor Cumartesi günü kendi sahasında Isparta 32 spor'u konuk edecek.

Hakemler: Ramazan Doğanay***,  Abdülhamit Söyler***,  Kurtuluş Aslan***

Erbaaspor: Taylan Arman**, Serhat***, Barış**(Dk. 64 Canberk*), Emre Baysal*, Rıdvan Çelik**(Dk. 77 Talha*), Yağız Rüştü Aktaş**, Yunus**, Oğuzhan Yıldırım**Mustafa*, Burak**, Rıdvan Gökçe**

Batman Petrolspor: Akın***, İbrahim İnal**, Abdulsamet**, Evren **, Emre Kars***, Okan toprak***, Emre Aydın**(Dk. 80 Mesut*, Özgen** Berkant**(Dk. 68 Umut Çalar*), Hüseyin**(Dk. 80 Burak**), Aykut Sevim***

Goller: Dk. Dk 10 Emre Aydın Dk. 90 Burak (Petrolspor) Dk. 36 Oğuzhan (Erbaaspor)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete