SPOR

BATMAN PETROLSPOR'A HIZARCI FRENİ!

3. lig 1. Grup lideri Batman Petrolspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Kahtaspor ile 2-2 berabere kaldı.

BATMAN PETROLSPOR'A HIZARCI FRENİ!
07-11-2021 16:45
07-11-2021 16:46
BATMAN
Google News

Yaklaşık 5 bin taraftarın izlediği karşılaşmaya hızlı başlayan Petrolspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. 9. Dakikada Savaş Çakır’ın ara topuna hareketlenen Aykut Çift topu akıllıca Kahta filelerine bıraktı. 1-0 öne geçen Petrolspor ataklarını sıklaştırdı. Tüm hatlarıyla kapanan Kahtaspor defansını yine Aykut Çift açtı. 50. Dakikada Akın Akman’ın ara topu ile buluşan Aykut Çift fileleri 2. Kez havalandırdı. Ve devre Petrolspor’un 2-0 üstünlüğü ile neticelendi.

2 PUAN HEDİYE EDİLDİ

 Karşılaşmanın 2. Yarısında iyi başlayan Kahtaspor oyunda üstünlüğü eline geçirdi. Oyun hâkimiyetini kaybeden Petrolspor teknik direktörü Zafer Hizarcı, taktik değişikliği yerine oyuncu değiştirerek Kahtaspor’un daha da atak oynamasını sağladı. 73. Dakikada yan hakem ofsaydı kaçırınca topu önünde bulan Kahtasporlu İlyas sarı takımı adına gol kaydetti. Kahtaspor skorda eşitliği sağlamak için daha baskılı oynamaya başladı. 82. Dakikada Mehmet Berber şık bir vuruş ile skoru eşitledi. Kalan dakikalarda Petrolspor’un baskısı sonuç getirmedi. Ve Petrolspor altın değerinde 2 puanı hediye etti. Petrolspor puanını 27’ye yükseltirken, bu hafta sonu Nevşehirspor ile deplasmanda karşılaşacak.

HAKEMLER : Erdem Demirtaş** Bekir Özçelik* Ömer Yüzer*

BATMAN PETROLSPOR : Cihan Şentürk**Abdulsamet Kırım** Erdi Bakırcı*** Okan Toprak*** Ali Kemal Başaran** (Dk. 70 Hasan Çavdar**)Aykut Çift*** Savaş Çakır*** (Dk. 58 Orhan Nahırcı*) Akın Akman** Ömercan Öndaş** (Dk. 80 Ferhat Canlı**)Samet Aydın**İlyas Ural***

KAHTA 02 SPOR : Onur Güney** Gürkan Arslan*** Osman Çağlar Uç** İsmail Palta** İdris Güneş* (Dk. 46 Muhammed Çoban**) Erkan Nazlı**Emre Okur** Ö. Faruk Canbirdi** Mehmet Berber*** Mehmet Doğan* (Dk. 46 İlyas Sarı***) Barış Kılıç** (Dk. 57 Tunahan Binici**)

GOLLER : Dk. 9 ve 50 Aykut Çift, Dk. 73 İlyas Sarı, Dk. 82 Mehmet Berber.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete