SPOR

BATMAN PETROLSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ

3. lig temsilcimiz Petrolspor’un Kulüp As Başkanı ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, 2-0 mağlup durumdan maçı çeviren futbolcuları ve teknik heyeti kutladıklarını belirtirken, haklı bir sevinç yaşadıklarını bildirdi.

BATMAN PETROLSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ
27-02-2018 21:51
Google News

Basın Sözcüsü Ceylan, gazetemize yaptığı açıklamada, ligin 24. haftasında konuk ettikleri Çanakkale Dardanelspor karşısında 2–0 mağlup durumdan 3-2 galibiyetliye ayrılmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Son haftalardaki istenmeyen sonuçların ardından Çanakkale Dardanelspor galibiyetinin, kulüpte moralleri düzelttiğini vurgulayan Ceylan “Bazı çevreler yenilgi bekliyordu ancak takımımız galip geldi. Oyuncularımız gayretliler ve karşılaşmada iyi mücadele ettiler. Hocayı ve futbolcuları tebrik ediyorum. Takımın morali ve kendine olan güveni arttı” dedi.

HEDEF YENİ ALDINDAĞ MAÇI

Ligin 25. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Ankara Yenialdındağ Belediyespor maçına şimdiden kilitlendiklerini belirten Ceylan, “Play-Off’a kalmak için Yeni Aldındağ maçı bizim için çok önemli. Her maçı ayrı ayrı düşünüp hedefliyoruz. Yeni Altındağ maçından alacağımız 3 puanla önemli bir galibiyet alacağız. Biz buna inanıyoruz. Takım olarak kitlendik” ifadelerini kullandı. Ceylan, Çanakkale Dardanelspor maçında Kırmızı-Beyazlı takıma destek veren bütün taraftarlara da teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete