SPOR

BATMAN PETROLSPOR MAÇINDAN ‘GOL’ SESİ ÇIKMADI

Batman Petrolspor – Erzin Beledilespor maçını AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile Petrolspor kulübü başkanı Ekrem Konaç izledi.

BATMAN PETROLSPOR MAÇINDAN ‘GOL’ SESİ ÇIKMADI
24-03-2019 21:20
Google News

PETROLSPOR: Bora Sevim** Serhat Özyılmaz*** M. Bedirhan Çelik* (Dk. 65 Emrah Metoğlu*), Emre Aydın** Mehmet Bağlı** (Dk.89 Veysel Karadağ) Abdurrahman Üce** Koray Şanlı** Aydın Aslan** Muhammed Emel** Mustafa Emre Can** Celal Aras***

ERZİN BLD: Emre Baysal*** Yücel Candemir** Önder Selimoğlu** Volkan Yılmaz* (Dk 89 Şahin Tüter) E. Beytaş** Ender Gör** Çağlayan Menderes** Caner Karuk** Berkant Taşkıran** Uğurcan İkikardeş** (Dk. 79 Selim Başev*), Ö. Kavurkacı**

3. lig temsilcimiz Petrolspor düşme hattının üstünde bulunan Erzin Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak puanları paylaştı.

Hafta içinde 3 futbolcusu ile yollarını ayıran Petrolspor, Erzin Belediyespor’u mağlup edemedi. Her iki takımda oyuna temkinli başladı. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada her iki takımda gollük pozisyonlara giremedi.

Karşılaşmanın 2. yarısında daha istekli ve baskılı oynayan Erzin Belediyespor atakları sonuçsuz kaldı. Petrolspor’un 80. dakikada Mehmet Bağlı’nın şutu direkten geri döndü. Kalan dakikalarda iki takımın çabaları sonuçsuz kaldı ve karşılaya başladığı gibi neticelendi. Petrolspor puanını 32’ye yükseltirken, bu hafta sonu deplasmanda körfez Belediyespor ile karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete