SPOR

BATMAN PETROLSPOR UMUT VERMİYOR!

Taktiksiz, Sistemsiz, hedefsiz bir takım hüviyetinde oynayan Petrolspor, Türkiye kupası ilk turunda Hendekspor’a 1-0 mağlup oldu.

BATMAN PETROLSPOR UMUT VERMİYOR!
07-09-2021 18:00
BATMAN
Google News

Petrolspor, Türkiye kupası ilk tur karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Hendekspor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmaya temkinli başlayan Petrolspor, rakip karşısında hiçbir varlık gösteremedi. İlk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada her iki takımda pozisyon bulamazken, devre 0-0 neticelendi.

HAREKETLİ 2. YARI

Hendekspor 2. Yarıya oyuncu değiştirerek başladı. İkinci yarıda oyuna giren Yusuf Alemdar, 53. Dakikada Petrolspor ceza sahası içinde karambolda topa son dokunan oyuncu oldu. 1-0 öne geçen Hendekspor skoru koruma adına oyun sistemini değiştirirken, Petrolspor teknik heyeti 3 oyuncu değiştirmesine rağmen yine sistemsiz bir şekilde Hendekspor kalesine yüklendi. Ne yaptıklarını bilmeyen Petrolsporlu futbolcular oyunda üstün gözükseler de skorda eşitliği sağlayamadılar. Petrolspor bu skorla kupaya veda ederken, bu hafta sonu deplasmanda Ordu Fatsaspor ile karşılaşacak.

 HAKEMLER : Burak Filik***, M. Ali Çetin***, Abdullah Polat***

PETROLSPOR: Onur* Okan** Umut*(Dk. 65 Samet Kırım*) Hasan Çabdar* Savaş Çakır* (Dk. 56 Ali Kemal**) Doğukan Bulut*(Dk. 56 Aykut Çift**) Orhan* Ferhat Canlı* (Dk. 75 Mesut Saray*) Samet Aydın* İlyas* Şahin Berkant* (Dk. 56 Akın Akman*)

HENDEKSPOR : Bülent***, Hakkı***, Yavuzhan***, Muharrem**, Mustafa***, Haluk**, Burak***, Enes**, Berkay***, İskender**, Muhammet***

GOL:53 Yusuf (Hendekspor)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete