SİYASET

BATMAN PETROLSPOR’UN RAKİBİ BELLİ OLDU

Ziraat Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü'nün Madde 2/A/a/2 maddesine istinaden Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu eşleşmeleri, TFF Başkan Vekili Ali Düşmez nezaretinde yapılan kura çekimi ile belirlendi.

BATMAN PETROLSPOR’UN RAKİBİ BELLİ OLDU
25-08-2021 19:59
BATMAN
Google News

10 takımın katılacağı 1. Eleme Turu müsabakaları, 7, 8 ve 9 Eylül tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre, eşleşmede kura sonucunda ismi önce çıkan takımların sahalarında oynanacak.

Batman Petrolspor, bu sezon 3. Lige çıkan grubumuzda bulunan Sakarya temsilcisi Hendekspor tek maç eleme usulü ile Batman’da oynayacak.

ALİ DÜŞMEZ: KUPADA YENİLİKLERİMİZ OLACAK

TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, kura çekiminin ardından Ziraat Türkiye Kupası ile ilgili yayıncı kuruluş A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Düşmez, "Kupada bu sene bazı yeniliklerimiz var. Bu güzel oyuna heyecan katacak uygulamalar yapacağız. UEFA gibi biz de deplasman golü avantajını kaldırdık ve bunu kupada uygulayacağız. Futbol kamuoyu ile bunu paylaşmak isterim. Son 16 turundan itibaren VAR uygulaması yapacağız. Ziraat Bankası'na bu kupaya katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bir parantezi de A Spor ve Turkuvaz Medya Grubu için açmak istiyorum. Başından beri iş birliğimiz kol kola devam ediyor. Salgın nedeniyle zor günler geçiriyoruz. Bundan sponsorlarımız ve yayıncı kuruluşumuz da etkileniyor. Takımlarımız ve tüm futbol ailesi zor günler geçiriyor. Ancak bu şartlarda el birliği ile gönül birliği ile eski güzelliklere ulaşmak için direniyoruz ve bu direncin karşılığını hem toplum olarak alacağız hem de seyircili güzel maçlar seyredeceğiz diye ümit ediyorum" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete