SPOR

BATMAN PETROLSPOR'UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş'ın da katıldığı gruplar için kura töreninde Petrolspor, 18 takımlı 1 grupta mücadele etmeye hak kazandı.

BATMAN PETROLSPOR'UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU
12-07-2021 15:43
BATMAN
Google News

TFF 3. Lig'de 2021-2022 sezonu grupları TFF'nin Riva'daki idari merkezinde yapılan kura çekimi sonucunda belli oldu. Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen kura çekimi, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş'ın da katıldığı kura töreninde Petrolspor, 18 takımlı 1 grupta mücadele edecek.

LİGİ HAK ETTİĞİMİZ YERDE BİTİRECEĞİZ

2021-2022 sezonunda 55 takımın mücadele edeceği TFF 3. Lig'de müsabakalar 1 ve 3. Grup'ta 18, 2. Grup'ta ise 19 takımla oynanacak. Yeni sezon 4-5 Eylül tarihinde yapılacak maçlarla başlayacak. Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş “Güzel bir gruba düştük. Grubumuzdan memnunuz. Batman Petrolspor'a 3.lig 1. grup hayırlı olsun. Sezon sonunda inşallah ligi hak ettiğimiz yerde bitireceğiz” dedi.

İŞTE GRUPTAKİ TAKIMLAR:

Batman Petrol Spor,  1954 Kelkit Belediyespor, Arnavutköy Bld. Gençlik ve spor, Artvin Hopaspor, Belediye Kütahyaspor, Bergama Belediyespor, Bursa Yıldırım Spor, Çatalcaspor, Elazığspor, Erbaaspor, Fatsa Belediyespor, Hendekspor, Kahta 02 Spor, Karaman Belediyespor, Mamak FK,  Nevşehir Belediyespor, Osmaniyespor ve Sancaktepespor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete