GÜNDEM

BATMAN, RAYBÜS İÇİN İMZALIYOR

Batman –Diyarbakır Yolu’ndaki demir yolu ağının, raybüs ulaşımına dönüştürülmesi talebiyle başlattığımız imza kampanyasına destekler büyüyor.

BATMAN, RAYBÜS İÇİN İMZALIYOR
19-04-2019 01:34
Google News

HIZLI, UCUZ VE GÜVENLİ

Batman-Diyarbakır Yolu’nda araç sayısını azaltarak hava kirliliğinin önlenmesine katkıda bulunacak, vatandaşı yüklü yol masrafından kurtaracak ve güvenli, hızlı ve ucuz seyahat etmesini sağlayacak raybüs ulaşımı için Batman’da başlattığımız imza kampanyasına destekler büyüyor. Zonguldak-Karabük, Çatal-Tire, Kars-Akyaka, Malatya-Elazığ illeri arasında aktif halde olan raybüs ulaşımının, Batman-Diyarbakır Yolu arasında da hayata geçirilmesi talebiyle imza topluyoruz. Akyürek Mahallesi Belediye Binası karşısı Geçit Büryan bitişiğindeki gazete ofisimizde topladığımız imzaları Ulaştırma Bakanlığı’na posta yolu ile göndereceğiz.

OKURLARIMIZDAN TAM DESTEK

Kampanyamız başladığı günden bu yana gazetemizi ziyaret eden okurlarımız, imza atarak, kampanyamıza destek veriyor.

PAK DA İMZALADI

PAK Batman İl Teşkilatı da yönetici ve üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret ederek kampanyamıza destek verdi. Başkan Aziz Özdemir, siyasetçilerin ve kurumların ilgisizliği karşısında Batman’ın ihmal edildiğini belirtirken, raybüs ulaşımının Batman ve Diyarbakır illerine katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete