GÜNDEM

“BATMAN SİYASETİNE YENİ SOLUK LAZIM”

Gazetemize ziyarette bulunan Demokrat Parti Batman (DBP) 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Güneş, seçim çalışmalarını vatandaşlarla birebir görüşerek yaptıklarını söyledi.

“BATMAN SİYASETİNE YENİ SOLUK LAZIM”
30-09-2015 21:08
Google News

Batman siyasetine yeni bir soluk getirilmesi gerektiğini ifade eden Güneş, bunu başarmak için yola çıktıklarını ifade etti. Türkiye’ye fayda sağlamak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini aktaran Güneş “Bu seçim daha önceki seçimlerden farklı olacak. Bu seçimde parti olarak iddialıyız. Başaracağımızdan eminim. Ekibimiz başarıyı yakalamak için canla başla çalışıyor. Emeğimizin karşılığını mutlaka alacağız. Batman siyasetine yeni bir soluk getirilmesi gerekiyor. Biz, Batman’a nefes aldıracağımıza inanıyoruz” dedi.

“VATANDAŞLARA BİREBİR GÖRÜŞÜYORUZ”

Çevre ve gürültü kirliliğine yol açmamak için seçim çalışmalarını sessiz yürüttüklerini belirten Güneş “Vatandaşlar doğruyu yanlışı biliyor. Seçimlerini kimden yana yapacaklarını da biliyor. Dolayısıyla sazlı sözlü seçim çalışması yerine, birebir vatandaşlarla bir araya gelerek seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Başaracağımızı biliyoruz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete