GÜNDEM

“BATMAN, SİYASİ AÇIDAN ÖNEMLİ”

DEVA Partisi Bölge Koordinatörü İkram Dinçer, partisinin il ve ilçe yönetimi ile Batman’da bir araya geldi. Dinçer, Genel Merkezin Batman’ı önemsediğine dikkat çekti.

“BATMAN, SİYASİ AÇIDAN ÖNEMLİ”
18-02-2021 12:04
Google News

 

GENEL MERKEZ, BATMAN’I ÖNEMSİYOR
Düzenlenen toplantıda konuşan Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “Genel Merkezimiz Batman’a çok önem veriyor. Batman’da partimize yönelik çok ciddi bir teveccüh var. Yakın dönemde pandeminin etkisini azaltması ile birlikte saha ziyaretlerimize ciddi oranda ağırlık vermeye, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.
BÖLGE İNSANI DEMOKRATİK VE ÖZGÜR BİR ORTAM İSTİYOR
Bölge Koordinatörü İkram Dinçer ise “Güneydoğu’nun tam anlamıyla siyasi bir özetini elde ettiğimiz Batman, siyasi açıdan büyük bir önem arz ediyor. Batman kamuoyunda çok kısa bir süre olmasına rağmen önemli bir şekilde yer edinmeyi başaran DEVA Partisi, bölgemizin diğer illerinde de hızlı bir ivme kazanmış durumda. Batman’da 6 ilçemizin tamamında teşkilatlanma çalışmaları tamamlandı. Sıra Beşiri, Kozluk, Hasankeyf ve Gercüş ilçelerimizde yapılacak olan kongrelere geldi. Birkaç ay içerisinde bu kongreleri de tamamlayacağız ve Türkiye’nin, Batman’ın mevcut durumdan çok daha iyisini hak ettiğini vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz.  Bölgemizde insanlarımız artık demokratik ve özgür bir ortam talep ediyor. DEVA Partisi bu aşamada, mevcut gidişattan çok daha iyisinin sağlanması için gerek kadrolarıyla, gerek programıyla önemli birçok fırsatı elinde bulunduruyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete