EĞİTİM

BATMAN SONSÖZ, 3. YAYIM YILINI KUTLADI

İmtiyaz Sahipliğini Ercan Atay’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesi, yeni yayım yılını, okurları ve sevenleriyle pasta keserek kutladı.

BATMAN SONSÖZ, 3. YAYIM YILINI KUTLADI
02-06-2016 20:49
Google News

Gazete bürosunda düzenlenen mütevazı kutlama programına Batman Basın Yayın ve İlan Kurumu Müdürü Mehmet Gönenç, Basın İlan Kurumundan Hasan Kutay ve Savaş Işık, Gap Gazetesi Sahibi Mansur Obut, Anadolu Ajansından Selman Tur, Medya Gazetesinden Osman Aslan ve Radyo Batman Sahibi Emin Şık’ın yanı sıra gazetenin yazarları, çalışanları ve okurları katıldı. Kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan konuklara teşekkürlerini ileten Sonsöz Gazetesi Sahibi Ercan Atay “Basın yayın özgürlüğünün tehlikeye girdiği şu günlerde bu zorlu görevi üstlenen gazetemiz Sonsöz, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı ile edindiği misyonu bundan sonra da sürdürecektir. Tecrübeli ekibimizle Batman’a kazandırdığımız Sonsöz Gazetesi adına, bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

ÖZEL İRFAN’DAN MÜZİK ZİYAFETİ

Özel İrfan Koleji, Batman Sonsöz’e tebrik ziyaretinde bulundu. Okul Müdür Yardımcısı İrfan Aydın, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mecit Yıldırım ve Müzik Öğretmeni Veysi Cengiz, gazetenin çalışanlarına çiçek takdiminde bulundu. TRT Sanatçısı ve “Türkünü Söyle” Ses Yarışmasının Finalisti olarak da bilinen Müzik Öğretmeni Veysi Cengiz, yanında getirdiği bağlama ile davetlilere müzik şöleni sundu. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete