GÜNDEM

BATMAN SONSÖZ, BİK’İN EĞİTİMİNDE

Batman Sonsöz Gazetesi, Kocaeli’nin Darıca İlçesinde bulunan Basın İlan Kurumu Bayramoğlu Tatil Köyü’nde, 41 ilden 144 gazete temsilcisinin katılımı ile 3–5 Ekim tarihleri arasında düzenlen eğitim seminerine katıldı.

BATMAN SONSÖZ, BİK’İN EĞİTİMİNDE
04-10-2016 20:51
Google News

Gazetemizin Sahibi Ercan Atay ve Muhabirimiz Yusuf Kavak’ın katıldığı 3 günlük eğitim programında “Resmi İlan ve Reklâmlar ile Bunları Yayınlayacak Süreli Yayınlar Yönetmeliği”nin Resmi Gazete’de yayımlanacağı anımsatılarak, yeni yönetmeliğe ilişkin bilgi verildi.

“GAZETELERİN EKONOMİK SIKINTILARININ FARKINDAYIZ”

Programda konuşan Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, gazetelerin ekonomik olarak sıkıntıda olduklarını bildiklerini belirterek “Kurumumuzun amacı, ilanları, adaletli ve şeffaf bir şekilde dağıtarak yayınlanmasını sağlamaktır. İlanlar bugün gazetelerin hiç okunmayan metinleri gibidir. İlanlar kendi sitemizde zaten yayınlanıyor. İnternet sayesinde ilanları çok daha ucuza yayınlama imkânı var” dedi.

“YAZILI BASIN, DİJİTALE GEÇECEK”

Gazetelerin kendilerine ait bir internet sitesinin bulunmasını önemsediklerini belirten Karaca “Basın sektöründe teknolojik yapısal dönüşüme ihtiyaç var. Gazetelerinizin internet sitelerine önem veriniz. Yeni Yönetmelikte buna ilişkin düzenlemeler var” dedi. Karaca’nın konuşmasının ardından Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi, Basın İlan Kurumu Yönetim Danışmanı Prof. Dr. Metin Kazancı, Basın İlan Kurumunun Dünü, Bugünü ve Yarını adlı sunumu gerçekleştirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete