SPOR

Tribünler, kadınların arbaneleriyle inledi

Kendi saha ve seyircisi önünde Amasya Spor ile karşı karşıya gelen TPAO Batman Petrolspor’a en büyük destek, Gazetemiz Sonsöz’ün okur ve takipçilerinden geldi. Gazetemizin etkinliği ile tribünleri dolduran, engelli bireyler, kadınlar, öğretmen ve öğrenciler, kırmızı-beyazlı takıma arbanelerle destek verdi.

Tribünler, kadınların arbaneleriyle inledi
04-12-2023 10:48
04-12-2023 11:16
BATMAN
Google News

 BU SENE DE TRİBÜNLERDEYDİK

3. Lig 2. Grup Temsilcimiz Batman Petrolspor, pazar günü kendi sahasında Amasya Spor ile karşı karşıya geldi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan, her sene Petrospor’a destek amacıyla düzenlediği etkinliğini bu yıl da okur ve takipçilerimizin desteğiyle gerçekleştirdi. Türkan’ın çağrısı ile Batman Sonsöz önünde buluşan engelli bireyler, kadınlar, öğrenci ve öğretmenler, tek tribünde Petrolspor için kenetlendi. Vali Ekrem Canalp’ın talimatıyla tahsis edilen iki otobüs, 200 okur ve takipçimizi tribüne taşıdı.

BART SANATÇILARI, TRİBÜNÜ COŞTURDU

Etkinliğimize BART sanatçıları Jale Ekinci ve Evin Vural, arbaneleriyle eşlik etti. İki sanatçı, otobüste ve tribünde Batmane Batmane ve Gelo Ev Ki Bu şarkılarıyla katılımcıları coşturdu.

NASIROĞLU VE DEMİR, HALAYLARIMIZA EŞLİK ETTİ

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun Eşi Ayşe Nasıroğlu ile TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulübü Başkanı Mustafa Demir’in Eşi Arzu Demir, tribünde kadın ve engellileri ziyaret ederek kırmızı-beyazlı forma ve atkı hediye etti. Kulüp Yöneticilerinde Fereç Kılıçer de katılımcılarla halay çekti.

“ENGELLERİN KALKTIĞI VE KADINLARIN RAHATLIKLA GİREBİLDİĞİ TRİBÜNLER İÇİN BURADAYIZ”

Aktif Engelliler Derneği Başkanı Burhan Tunç ve üyeleri, Yenişehir Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, British Kurs Merkezi, BART sanatçıları, Sağlık Mahallesi Muhtarı Fatma Türkan ve mahalle kadınları, Yazar Hamide Ablak, Waw Kuaför Yöneticileri, Mali Müşavir Zerrin Delen, Kozluk ve Sasonlu Kadınlar, etkinlikten ötürü Sonsöz Ekibine teşekkür etti. Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan da katılımcılara teşekkür ederek “Her sene Batman’ın profesyonel futbol takımı Petrolspor etrafında kenetlenerek Batmanlılık bilincini aşılamak, engelli bireylerimizle tribünlerde engelleri kaldırmak, kadınların rahatlıkla girebildiği tribünler için farkındalık oluşturmak amacıyla bu etkinliği düzenliyoruz. Etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Otobüs tahsisinde bulunan Vali Ekrem Canalp’a da okur ve takipçilerimiz adına teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi. (Hatice Türkan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete