EĞİTİM

BATMAN, TEKNOFEST FİNALİNDE

21-26 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenecek olan TEKNOFEST Finali'nde BİLSEM, Abdulcelil Candan İmam Hatip Ortaokulu, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip Lisesi, toplam beş proje ile ilimizi temsil edecek.

BATMAN, TEKNOFEST FİNALİNDE
22-08-2021 12:53
Google News

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran “Ülkemiz son yıllarda milli teknoloji hamlesi konusunda çok büyük bir ilerleme kaydetti. Şüphesiz gençlerimizin bu konuda yaptıkları çalışmaları desteklemek bu ilerlemenin en büyük sebeplerinden biridir. Bu anlamda Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde, Millî Eğitim Bakanlığımızın da paydaşı olduğu Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST festivali, gençlerimize büyük bir ilham ve motivasyon kaynağı olmuştur. Yapılan bu Dünya çapındaki çalışmalarla teknoloji, uzay ve havacılık konularına ilgi duyan gençlerimizin kendilerini ifade edebilecekleri büyük bir alan oluşmuştur. Bu kapsamda 21-26 Eylül’de
Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST finallerine katılmaya hak kazanan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete