EĞİTİM

Batman Üniversitesi'nde Bilişim Festivaline hazırlık

Batman Üniversitesi Bilişim Festivalinin (IFEST2023) ikincisi siber güvenlik, blok zincir teknolojileri ve dijital dönüşüm ana temalarıyla düzenlenecek.

Batman Üniversitesi'nde Bilişim Festivaline hazırlık
01-02-2023 16:01
02-02-2023 17:34
Google News

RELAX&FLOW ROOM, EN ÇARPICI ETKİNLİKLERDEN BİRİ OLACAK

Batman Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek festival kapsamında bilişim fuarı, bilişim teknolojileri konferansları, uluslararası bilişim kongresi (IIC2023), kamu bilişim çalıştayı, bilişim akademisi, dene-yap atölye çalışmaları, ödül törenleri ve sosyal etkinlikler yapılacak.

Rektör Prof. Dr. İdris Demir “Festivalin en çarpıcı etkinliklerinden biri Alman şirketi tarafından özel olarak tasarlanan Relax&Flow Room. Bu, görsel-işitsel uygulamaları, gerçek dünya ile sanal dünyayı bir araya getiren sanal dünya çözümleri, konferanslar için rahatlama ve zihinsel sağlığın geleceğini yeniden şekillendirme yöntemi. Bu uygulamanın temel amacı, katılımcıların enerji ve motivasyonunu artırmak, onları rahatlatmak ve günün stresinden kurtulmalarını sağlamaktır. Bu festivali düzenlemekte esas amacımız bilişim dünyasına akademik açıdan yaklaşmanın yanı sıra başta öğrencilerimiz olmak üzere bütün katılımcılarımızı farklı uygulamalarla tanıştırmaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete