EĞİTİM

BATMAN ÜNİVERSİTESİ FİDAN DİKTİ

Batman Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Ankara'da 15 Temmuz Şehitleri için dikilen abideyi ziyaret etti ve Batıraman Kampüsü'nde 251 şehit anısına Rektörlük Binası önünde fidan dikimi gerçekleştirildi.

BATMAN ÜNİVERSİTESİ FİDAN DİKTİ
20-07-2021 14:44
BATMAN
Google News

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi karşısında inşa edilen Şehitler Abidesini ziyaret etti. Abidede 15 Temmuz şehitleri işin dua eden öğrencilerimiz daha sonra yine Külliye önünde ve buradaki Millet Camisi önünde FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz gecesi savaş uçaklarıyla bombalanan alanları gezdi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Batman Üniversitesi Batıraman kampüsünde 251 şehit anısına rektörlük önünden gerçekleştirilen fidan dikim törenine Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve üniversite personelleri katıldı.
251 şehit anısına rektörlük önünden gerçekleştirilen fidan dikim töreninde konuşan Rektör Demir, “15 Temmuz şehitlerimiz ve bütün şehitlerimizin ruhları için fidan diktik. Ruhları şad olsun. Ülkemiz ilelebet payidar olacaktır.” dedi.
Rektör Demir, "15 Temmuz’da Ankara’da FETO  terör örgütü tarafından jetlerle bombalanan alanları gezip görmeleri için öğrencilerimizi Ankara gönderdik. Oraları gezip gördüler, 15 Temmuz Şehitleri abidesini ziyaret edip, tüm şehitlerimiz için dua ettiler. Bugün bu günleri hür ve özgür yaşayabiliyorsak, hayatlarını gözlerini dahi kırpmadan bu vatan için feda eden şehitlerimiz sayesindedir. Şehitlerimizi Rahmet ve minnetle yad ediyoruz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete