EĞİTİM

BATMAN ÜNİVERSİTESİ, MİCROSOFT EĞİTİMLERİNE KATILDI

Gelişen teknoloji, yenilikçi girişimler ve sürdürülebilir yatırımların konu edindiği Microsoft Eğitim Çözümleri Etkinliği, İstanbul Conrad Otel Bosphorusta düzenlendi.

BATMAN ÜNİVERSİTESİ, MİCROSOFT EĞİTİMLERİNE KATILDI
23-10-2015 19:15
Google News

Gelişen teknoloji, yenilikçi girişimler ve sürdürülebilir yatırımların konu edindiği Microsoft Eğitim Çözümleri Etkinliği, İstanbul Conrad Otel Bosphorusta düzenlendi. Batman Üniversitesi de İstanbul’da gerçekleştirilen Microsoft Eğitim Çözümleri Etkinliği’ne katılım sağladı. Etkinlikte sunum yapan Üniversite Sistem Çözümleri Mühendisi Hafzullah İş, “Bilişim Tabanlı Kampüs Oluşturma Sürecinde Üniversitelerin Beklentileri” ile ilgili yaptığı konuşmada “En büyük gayemiz, üniversitemize ileri teknoloji hizmetlerini kazandırarak eğitim kalitesinde rekabetçi gücünü artırarak kurumsal trendini yükseltmektir” dedi.

AMAÇ, TEKNOLOJİK KAMPÜS OLUŞTURMAK

Etkinlikte başarının anahtarı olacak sosyal ve teknolojik kampüs ortamının yaratılması için öğrenci ve akademisyenlerin ihtiyaç duyabilecekleri materyaller ele alındı. Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 10, ofis yazılımı Office 2016 ve bulut uygulama platformu Office 365 tanıtıldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete