EĞİTİM

BATMAN ÜNİVERSİTESİ, TPAO İLE ANLAŞTI

Batman Üniversitesi ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü (TPAO) arasında Eğitim, Araştırma ve Danışmanlık Çalışmalarına Yönelik İş Birliği Protokolü imzalandı.

BATMAN ÜNİVERSİTESİ, TPAO İLE ANLAŞTI
08-10-2021 15:04
08-10-2021 15:07
BATMAN
Google News

Dört yıl geçerli olacak protokol kapsamında, Batman Üniversitesinin Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği ile TPAO’nun faaliyet alanına giren bölümlerde eğitim gören öğrencilerin TPAO’da staj programlarına katılması, TPAO’ya teknik gezi yapabilmesi, başta Petrol Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi olmak üzere üniversite bünyesindeki TPAO’nun faaliyet alanlarıyla ilgili araştırma merkezleri arasında iş birliği sağlanması amaçlanıyor.

İŞBİRLİĞİ OLUŞTURULACAK

Rektör Prof. Dr. İdris Demir “Protokol ile öğrencilerimize uygulamalı eğitim olanaklarını sağlarken, bir yandan da birlikte çalışma kültürünün oluşturulmasını da amaçlıyoruz. Batman Üniversitesi olarak mühendislik alanında sahip olduğumuz bilgi birikimini TPAO’ya sunarak yeni teknoloji, süreç geliştirme, kalite ve verimliliğin arttırılması ile TPAO personelinin mesleki gelişimine katkı sağlanması da amaçlarımız arasında yer alıyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete