GÜNDEM

BATMAN VALİLİĞİ SERT DİLLE UYARDI

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı, Gercüş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen mağdur çocuk P.Ö’nün cinsel istismara maruz kalması olayı hakkında basında çıkan iddiaları yalanlamasının ardından bir yalanlamada Batman Valiliğinden geldi.

BATMAN VALİLİĞİ SERT DİLLE UYARDI
07-12-2020 12:23
Google News

 

Valilik, yalan haber yaymaya devam eden medya kuruluşları ve sosyal medya kullanıcıları hakkında suç duyurusunda
bulunulacağını duyurdu.
Konu ile ilgili Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, “Batman ili Gercüş ilçesinde mağdur çocuk P.Ö.’nün cinsel istismara maruz kalması olayı ile ilgili olarak kamuoyunun
aydınlatılması ihtiyacı hasıl olmuştur: Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 05.12.2020 tarihli basın açıklamasında belirtildiği gibi titizlikle yürütülen soruşturmada ne sanık ne de tanık olarak hiç bir kamu görevlisinin adı geçmemektedir. Hal böyle iken Bölücü Terör Örgütüne müzahir bazı medya kuruluşları ve sosyal medya platformlarında tamamen yalan ve maksatlı bir biçimde asker, polis ve korucularımızın olaya karıştığı iddia edilmektedir. Gercüş Sulh Ceza Hakimliği’nin kararına rağmen yayın yapmaya devam eden medya kuruluşları ile sosyal medyada bu yalan haberleri yaymaya çalışan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır”
denildi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete