GÜNDEM

Batman Valisi değişti

3,5 senedir Batman’da görev yapan Vali Hulusi Şahin, önceki gün yayınlanan kararname ile Malatya’ya atandı. Aynı kararname ile Edirne Valisi Ekrem Canalp ise Batman Valiliğine atandı.

Batman Valisi değişti
12-05-2022 13:43
12-05-2022 13:44
BATMAN
Google News

10 İLİN VALİSİ YER DEĞİŞTİRDİ

Valiler Kararnamesi ile 9 ilin valisi, vali-mülkiye başmüfettişliği görevine getirilirken, 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ile yeni vali atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Edirne Valisi Ekrem Canalp Batman Valiliğine, yaklaşık 3,5 yıldır Batman’da görev yapan Vali Hulusi Şahin ise Malatya Valiliğine atandı.

VALİ CANALP KİMDİR?

1971 Yılında Bolu İli Dörtdivan İlçesi Aşağıdüğer Köyü’nde doğan, ilköğrenimini doğduğu köyde, orta ve lise tahsilini ise Ankara’da tamamlayan Ekrem Canalp, 1992 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 1996 yılında mezun oldu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde Avrupa Birliği Hukukunun Yerel Yönetimler Üzerinde Etkisi ve İngiltere Keele Üniversitesinde Yeni Kamu Yönetimi konularında Yüksek Lisanslarını tamamlayan Canalp, evli ve bir çocuk babasıdır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete