GÜNDEM

Batman Valisi hangi fotoğrafa oy verdi?

Batman Valisi Ekrem Canalp, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı Yılın Kareleri oylamasına katıldı.

Batman Valisi hangi fotoğrafa oy verdi?
05-01-2024 00:35
05-01-2024 08:58
Google News

FOTOĞRAF KARELERİNİ TEK TEK İNCELEDİ

Canalp, makamında, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği, 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi. Haber kategorisinde Emin Sansar'ın zaman yolculuğu, Çevre-Yaşam kategorisinde Sayim Harmancı'nın dağlar arasında, spor kategorisinde Özgün Tiran'ın er meydanında adlı fotoğraflarını seçen Vali Canalp, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde umut hikâyelerine odaklanan ve deprem: umut adıyla oylamaya sunulan seçkiden Sergen Sezgin'in kurtarıcı, İsrail yönetiminin savaş suçu niteliğindeki saldırıları hakkında delil olarak kabul edilerek tarihe not düşen Gazze: Kanıt kategorisinde ise Ashraf Amra'nın isyan adlı karelerine oy verdi.

TÜRKİYE'NİN ULUSLARARASI BİR MARKA DEĞERİ…

Vali Canalp, oylamanın ardından yaptığı değerlendirmede, AA muhabiri ve foto muhabirlerini tebrik ederek “Anadolu Ajansı, Türk Hava Yolları gibi artık Türkiye'nin uluslararası bir markası haline geldi. Nasıl ki Türk Hava Yolları ulaşım anlamında milli bir gururumuz, Anadolu Ajansı da medya anlamında Türkiye'nin uluslararası bir marka değeridir. Kendilerini tebrik ediyorum, kutluyorum” dedi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete