GÜNDEM

BATMAN VALİSİ SABIR İSTEDİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen resmi bayramlaşma töreninde, Batman’ın 5 mahallesinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarına değindi.

21-07-2021 12:10
Google News

Çalışmalar nedeniyle oluşan toz topraktan kaynaklı şikâyetlere yanıt veren Vali Şahin “Sonbahara tertemiz bir Batman’la gireceğiz” dedi.
ZAHMETSİZ RAHMET OLMUYOR
vali Şahin, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada “Biz Batman'ın çok önemli sorunlarına el attık. Dolayısıyla alt yapıya girdik. İçme suyu, kanalizasyon vs. elbette ki olarak yolları kazdık. Ben de gün boyu dolaşıyorum. Özellikle Bahçelievler Mahallesi toz toprak içerisinde ama zahmetsiz rahmet olmuyor. Biraz daha sabır talep ediyoruz vatandaşlarımızdan. Kısa süre içerisinde alt yapılarını tamamlayacağız bu mahallelerimizin, asfaltlarını yapacağız. İnşallah sonbahara tertemiz bir şekilde asbestsiz borulardan kurtarılmış, kaliteli içme suyu, kanalizasyon ve yağmur sularıyla girmiş olacak mahallelerimiz” dedi.
"İLUH KENTSEL DÖNÜŞÜMÜNDE DE MESAFE KAT EDİYORUZ"
Vali Şahin “Bunun dışında diğer çalışmalar hususunda da gayret içerisindeyiz. Kentsel dönüşüm hususunda özellikle Sayın Vekilimizin büyük gayretleriyle beraber güzel işler yapıyoruz. Büyük bir iştir o da 7-8 mahallemizi ilgilendiren İluh kentsel dönüşümünde de mesafe kat ediyoruz. Bu hususta da yakında önemli gelişmeleri hep birlikte göreceğiz. Biraz sabır bekliyorum” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Sekine
Sekine 3 yıl önce
Her taraf bozuk, her taraf toz toprak. Yollar kapali, yollar adeta yap boza donmus. Her gun suyumuz kesiliyor. Sizden hic ama hic memnun degiliz. Mahalleli olarak sabrimiz tasti. Cimere sikayet edecegiz hep beraber.