GÜNDEM

BATMAN VALİSİ ŞAHİN TALİMAT VERDİ

Batman Valisi Hulusi Şahin, Gültepe Mahallesi'nde belediye tarafından imar planında yer alan ulaşım yolunun açılması ile ilgili mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunun çözülmesi için yerinde incelemelerde bulundu. Gültepe Mahallesi 4391. Sokakta yer alan Gülkent Sitesi sakinleriyle bir araya gelen Vali Şahin'e Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Yürük ve Ali Osman Bilgili, belediye birim müdürleri ve teknik personel eşlik etti.

BATMAN VALİSİ ŞAHİN TALİMAT VERDİ
07-05-2021 01:11
BATMAN
Google News

Kamuya ait alanların hiç kimseye özel mülkiyet alanı olarak tahsis edilmeyeceğini vurgulayan Vali Şahin, site sakinlerinin mağdur olmayacağı şekilde bir düzenleme yapılmasını istedi. Batman'ın yeşillendirilmesi yeni parklar ve yeşil alanlar oluşturduklarını ifade eden Vali Şahin; imar planında yer alan ulaşım yolunun açılması sırasında engel teşkil eden 5 ağacın ağaç sökme makinesiyle sökülerek başka yere nakledilmesi ve hiçbir ağaca zarar verilmemesi hususunda talimat verdi.

SİTE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR
Site sakinleri; sorunun çözümü konusunda bizzat yerinde inceleme yaparak, taleplerini dinleyen Vali Şahin'e teşekkür ederken, konunun çözüme kavuşturulmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete