GÜNDEM

Batman Valisinden mesaj; “Eşsiz fırsatlardan biri…”

Batman Valisi Ekem Canalp, yayınladığı mesajla kadir gecesini kutladı.

Batman Valisinden mesaj; “Eşsiz fırsatlardan biri…”
04-04-2024 15:15
04-04-2024 15:16
BATMAN
Google News

Vali Canalp, mesajında “On bir ayın sultanı mübarek ramazan-ı şerif’i uğurlamaya hazırlanırken, kadir gecesine erişmenin heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz. Tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun daha da artması için yüce Allah’ın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan biridir. Mübarek Kadir Gecesi’nde olduğu gibi, yaşanılan bu manevi iklim; yarın da aynı duygularla devam etmeli, geçmişte yaptığımız hatalarımızın bir daha tekrarlanmamasına gayret gösterilmeli; dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine sevgi, saygı ve kardeşlik hâkim kılınmalıdır” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Muhammed Gidici
Muhammed Gidici 4 hafta önce
Ramazan arınma ayı
Kadir gecesi tertemiz olmak için bir fırsat
Sayın Vali siz neyden arındınız
Helallik istediniz mi
Hakkına girdiklerinizle
Hayır,Biz helalleşmedik sizinle
Fatih acar
Fatih acar 4 hafta önce
Bu memlekete yaptığın hizmetlerden dolayı ALLAH SENDEN RAZİ OLSUN BU GECEDE HER NE MURADİN VARSA RUH VEMELEKLER İNSALLAH YARDİMCİN OLACAKTİR HİZMET YAPTİGİNİ SOKAKTAKİ KEDİ LER BİLE BİLİYOR ALLAH SENİ VE AİLENİ VEBERABERİNDEKİLERİ KORUSUN KİM BU MEMLEKET İCİN BİRTAS UST USTE KOYMUSSA ALLAH EVELDEN EZELE RAZİ OLSUN SAYGİLARİMLA FATİH ACAR KOZLUK
Tarık
Tarık 4 hafta önce
Merhabalar benim Maddi durumum yok 4 çocuk annesiyim benle Eşim çöp toplamaya gidiyoruz Benim eşim Sara hastalığı ben onu yanliz bırakamıyorum Ben ve çocuklarım çöp toplamaya birlikte gitmek zorundayiz kirada oturuyorum kira elektirik su faturası geliyor odeyemiyorum hayır severlerden destek bekliyoruz Allah yar ve yardımcınız olsun bize bir yardım edin Batman'da yaşıyorum Aydınlık evler mevlana Cad. NO 3 tel 05459187244 allah rızası için paylaşin Allah hayrnizi kabul etsin inşallah ????????????
murat
murat 4 hafta önce
Biz valimizi seviyoruz batman icin yattiği butun isleri biliyoruz tesekurler valim
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete