GÜNDEM

BATMAN VALİSİNDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA;

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, kendi adına açılan hesaplardan kamuoyu ile ilgili yapılan duyurulara ilişkin açıklama yaptı “hiçbir sosyal medya hesabım yok” dedi.

BATMAN VALİSİNDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA;
30-03-2020 20:45
Google News

 

“O hesaplar benim değil”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, kendi adına açılan hesaplardan kamuoyu ile ilgili yapılan duyurulara ilişkin açıklama yaptı “Hiçbir sosyal medya hesabım yok” dedi.
Valiliğin web sitesinde yayınlanan açıklamada “Valimiz Hulusi Şahin’in hiçbir sosyal medya platformunda hesabı bulunmamaktadır. Valimiz adına açılan sahte hesaplara itibar edilmemesi ve Valimizle irtibat kurmak isteyenlerin kurumsal hesaplarımızı kullanması rica olunur” denildi.
KÜRTÇEYİ SİLMEDİK, YAPIM AŞAMASINDA
Vali ve Batman Belediye Başlan Vekili Hulusi Şahin, belediyenin yenilenen web sitesinde Kürtçenin silindiğine dönük iddialara ise “Kürtçe diline karşı olduğumuz gibi bir algının yaratılması beyhude bir çabadır. Çünkü biz hiçbir zaman Kürtçeye karşı bir tutum ve davranış içerisinde olmadık ve olmayacağız da” diyerek yanıt verdi. 
AFİŞ ASARAK, KAÇAKLA MÜCADELE OLMAZ
Görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanlarının kaçak binalara astığı afişler, Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin’in talimatıyla söküldü. Vali Şahin, o afişlerle ilgili “Kaçak yapıyla mücadele afiş asarak yapılamaz. Batman’ın kanayan yaralarından biri olarak gösterilen imar ve kaçak yapıyla mücadele konusunun önümüzdeki süreçte nasıl yapıldığını ve yapılacağını Batman halkı ile paylaşacağız. Bu konuda radikal kararlar alınacak” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete