GÜNDEM

Batman Valisinin 365 günlük karnesi

12 Mayıs 2022 kararnamesi ile Edirne’den Batman Valiliği’ne atanan ve Belediye Başkan Vekili olarak da görevlendirilen Vali Ekrem Canalp, Batman’da 365 günü geride kaldı.

Batman Valisinin 365 günlük karnesi
19-05-2023 18:20
19-05-2023 16:47
Google News

SABAH 6 TOPLANTILARIYLA BATMAN’I ŞAŞIRMIŞTI

Göreve başladığı ilk aylarda sabahın 6’sında kurum ve kuruluşlarda düzenlediği toplantılarla sıra dışı bir çalışma sistemi izleyen Vali Canalp, son zamanlarda toplantıları azalttı.

KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Köyleri adım adım gezerken yoğun tempo harcayan Vali Canalp’ın 1 günde 22 köy ziyareti de kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı. Vali Canalp, 365 günün 130 gününü köylere ayırdı.

57 GÜN DEPREM BÖLGESİNDE KALDI

6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden sonra koordinatör vali olarak Gaziantep ve Kahramanmaraş’a giden Vali Canalp, 57 gün boyunca Batman’dan uzak kaldı. Vali Canalp’ın yokluğunda valilik ve belediyedeki iş ve işlemler de ağır yürüdü.

8 BİN 500 KİŞİYİ KABUL ETTİ

Muhtarlar ve farklı iş sektörlerinden toplu grupları evinde ağırlayan ancak bireysel ziyaretleri ise nadiren kabul eden Vali Canalp, Batman’da bulunduğu 365 günlük süre zarfında 8.500 kişiyi kabul etti.

DEPREM VE SEÇİM DERKEN ÇALIŞMALAR DURDU GİBİ…

Deprem, sel ve seçimler derken tüm yurtta durma noktasına gelen yatırım ve hizmetlerden Batman da nasibini aldı. Hem vali hem belediye başkan vekilliğinin tek elde toplanması nedeniyle Batman’da da yatırım ve hizmetlerde zaman zaman aksamalar meydana geldi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ali hacıoğlu
Ali hacıoğlu 12 ay önce
Vali,bir ildeki en yetkili kişidir. Benim için o en yetkili ,Batman'a gelirken işsizlik ne idi şimdi nedir yoksa o yetki ile herkes sıradan bir kişi de herkesi istediği saate toplar, istediği yere gider. Bu mezziyet değil Batman için taş üstüne taş koymuş mu ona bakarım. Terazi bu.....
Sinan
Sinan 12 ay önce
Gençlere 0 ilgi şehirde ne konserler yapıldı ne bişey Hulusi Şahini mumla aradık bu konuda