EĞİTİM

BATMAN VİZYON 2030 ARAMA KONFERANSI BAŞLIYOR

Batman Üniversitesinin ev sahipliğinde Batman Geleceğini Arıyor mottosu ile düzenlenen Batman Vizyon 2030 Arama Konferansı, 28 Haziran Pazartesi Günü saat 10.00’da Batman Valisi Hulusi Şahin ile Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in açılış oturumu ile başlıyor.

BATMAN VİZYON 2030 ARAMA KONFERANSI BAŞLIYOR
27-06-2021 10:05
BATMAN
Google News

KENTİN TÜM PAYDAŞLARI BİR ARAYA GETİRELECEK

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve Batman Valisi Hulusi Şahin’in onur kurulu başkanı olduğu konferansın tarihleri belli oldu. 28 Haziran – 5 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek konferansla, Batman’ın gelişiminde rol alan tüm paydaşların bir araya gelmesi ve açık önerilerin alınması hedefleniyor. Konferansta yer alan konu başlıklarında, kentin mikro alanlarına kadar nüfuz edebilecek kabiliyette kapsayıcı olmasına özen gösterildi. Batman’da enerji, petrol, sanayi, ticaret, tarım, hayvancılık, kentleşme, kalkınma, istihdam, işsizlik, eğitim, sağlık, kültür, turizm, kadın, aile, çocuk, sanat, sosyal yaşam, gençlik ve spor gibi pek çok konu başlığı enine boyuna ele alınıp değerlendirileceğini ifade eden Prof. Dr. Demir, Batman Vizyon–2030 Arama Konferansı’nın Batman’ın gelişimindeki hedef ve stratejileri ortak akılla tasarlamak, kent vizyonu oluşturmak ve gerekli eylem planlarını belirlemek üzere gerçekleştirileceğini ifade etti. 

CANLI YAYINLA İZLENEBİLECEK

Pandemi koşulları nedeniyle Batman Üniversitesi’nin twitter hesabı olan @batman_univ ve youtube hesabı olan Batman Üniversitesi TV kanalından online olarak canlı düzenlenecek olan Batman Vizyon–2030 Arama Konferansı’nı takip etmek isteyen kurum, kuruluş ve vatandaşların canlı yayınları izleyebilecekleri belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete