SPOR

BATMAN YİNE COŞTU; 9-1

Batman’ı 2. Lig 11. Grupta temsil eden Batman İşitme Engelliler futbol takımı yine gol yağmuru altında rakibini hüsrana uğrattı.

BATMAN YİNE COŞTU; 9-1
04-05-2015 21:54
Google News

Karşılaşmanın ilk 30 dakikasında 1-0 yenik durumda olan Batman ekibi Teknik Direktör Osman Seyrek’in zamanında taktik ve sahadaki yer değişikliği ile ilk yarıyı 1-1 berabere bitirmeyi başardı. İkinci yarıda Teknik adam Osman Seyrek’in risk alıp sonuca gitme taktiği takıma adeta hayat verdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında adeta coşan Batman ekibi Erzincanspor takımını 9-1 gibi farklı bir skor ile yenerek liderliğini sürdürüp adeta 1. Lige göz kırptı. Teknik Direktör Osman Seyrek; “Bazen futbolda risk almak gerekir. Takımmız liderliğin verdiği rahatlıkla sahaya farklı çıkınca mağlup duruma düştük. Bizlerde mağlup olabileceğimiz maçı risk alarak farklı kazandık. Onun için ikinci yarıda takımımız gerçek gücünü sahaya yansıttı. 10 puan le liderliğimizi sürdürdük. Önümüzde zorlu bir Karsspor deplasmanı var. Bu maçlarımızı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.”diye konuştu.

HAKEMLER; Seyfettin YÜKSEL***, Fırat YILDIZ***, Mustafa YÜKSEL***

BATMAN İ.E.S; Mesut***, Şinasi***, Bünyamin***, Abdullah***, M.Şahin***, Sinan***, , Hayrettin***, Kerem***, Memduh***, Candar***, Musa***,

YEDEKLER; Şahin, Denz, M.Şafak, Bilal, İdris, Serhat

ERZİNCAN İ.E.S; İsmet*, Emrah*, Serkan*, Tuncay*, Mehmet*, Yusuf*, Mahsum*, Emre*, Veysel*, Bahattin*, İsmail*,

YEDEKLER; Korkman, Ömer, Abdülkadir, Azat, Erkan

GOLLER; Candar (3), M.Şahin (3), Kerem (2), Memduh, (Batman), Bahattin (Erzincan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete