GÜNDEM

BATMAN, YİNE DEMOKRASİ NÖBETİNDE OLACAK

Batman, 15 Temmuz darbe girişiminin 4. yılında yine alanlarda olacak.

BATMAN, YİNE DEMOKRASİ NÖBETİNDE OLACAK
14-07-2020 18:24
Google News

 

2016 yılının 15 Temmuz gecesi FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tüm yurtta olduğu gibi Batman’da da halk, canını ortaya koyarak direniş gösterdi. Alanları darbecilere bırakmayarak sokağa dökülen Batmanlı Vatandaşlar, darbecileri önledi. Batmanlılar, günlerce gecelerce Demokrasi Meydanı’nda toplanarak, direniş örneği sergiledi. 

BATMAN YİNE ALANLARDA OLACAK
Hain darbe girişiminin 4. yılında Batman yine alanlarda olacak, milli birlik ve beraberlik mesajı verecek. 15 Temmuz şehitlerinin anılacağı anma etkinlikleri, Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilecek. Saat 11.45’te Batman Üniversitesi Merkez Kampüste şehit polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç Mescidinin açılışı yapılacak. 12.00’de kampüste öğle namazı öncesi şehitlerin ruhu için mevlid-i şerif okunacak ve öğle namazı kılınacak. 13.00’de Batman Park AVM önünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü konulu fotoğraf sergisi gerçekleştirilecek, 13.30’da Bozoğulları Mezarlığında şehit kabirleri ziyaret edilecek. 
19.00’da Atatürk Parkı’nda TÜGŞAV tarafından organize edilen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri hayrına lokma dağıtılacak. Saat 20.00’de Atatürk Parkı’nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinliği düzenlenecek. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?