SPOR

BATMAN72, BAL’A HAZIRLANIYOR

Batman72 Belediyespor, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 15 Nisan 2021 tarihinde başlatılması planlanan Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) sezonu için çalışmalarına başladı.

BATMAN72, BAL’A HAZIRLANIYOR
22-03-2021 14:13
Google News

 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 11. sezonu düzenlenecek Bölgesel Amatör Ligi 15 Nisan tarihinde başlıyor. 
Teknik Sorumlu Yahya Kayra yönetiminde hazırlıklarına ara vermeden devam eden Batman72 Belediyespor’da hedef 3. Lig. Çalışmalara yaklaşık 2 aydır devam ettiklerini belirten Teknik sorumlu Yahya Kayra, “Başkanımız Engin Karaman’ın desteği ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu konuda kendimizi avantajlı görüyorum. Diğer takımlar henüz toplanmamışken biz her gün antrenman yapıyoruz. Takım olarak kendimizi lige hazır olarak görüyorum. 15 Nisan tarihine kadar eksikliklerimizi gidermek ve Batmanlı gençlerle başarıyı yakalamak tek hedefimiz.” dedi. 

HEDEF 3. LİG
İlimizi BAL liginde 2 takımın temsil edeceğini belirten Batman 72 Belediyespor kulübü başkanı Engin Karaman hedeflerinin 3. Lig olduğunu açıkladı. Kendi öz imkânları ile BAL liginde mücadele edeceklerini belirten başkan Karaman, “Tecrübeli Teknik heyet ve yetenekli ve genç futbolcuları kulübümüze kazandırdık. Kurduğumuz takım ile BAL liginde ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz şampiyonluk ve 3. Lige çıkmaktır. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım buna inanıyoruz. Saygıdeğer Batmanlıların maddi ve manevi desteği ile bunu başaracağımıza inanıyoruz. Liglerin başlamasını iple çekiyoruz.” Şeklinde konuştu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete