SİYASET

“BATMAN’A BORCUMUZ ARTTI”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Batman Programına katılanlara teşekkür etti.

“BATMAN’A BORCUMUZ ARTTI”
09-04-2021 14:43
BATMAN
Google News

 

Ekmen, mesajında, “Genel Başkanımız Ali Babacan’ın Batman seyahati kısa bir aradan sonra ikinci kez gerçekleşti. Gercüş, Hasankeyf İlçe Başkanlıklarının açılışının, ardından Batman’da yapılan basın toplantısı oldukça güzel geçti. Batman Basınımızın güzide mensupları çok güçlü katılım gösterdi. İkinci gün önce meslek örgütleri ve değişik sivil toplum örgütleri ile yapılan istişare toplantısı, gerek üst düzeyde gerçekleşen katılım gerekse de istişarenin niteliği itibari ile oldukça verimli oldu. Esnaf ziyareti esnasında vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi, memnuniyet vericiydi. Kozluk’ta büyük bir katılımla gerçekleştirilen kongre ve yine ilçe ziyaretimiz, memnuniyet verdi. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın ziyareti nedeniyle, başta başarılı bir hazırlık dönemi geçiren teşkilatımızın bütün mensuplarına ve il başkanımıza, yüksek ilgi alakaları nedeniyle vatandaşlarımıza, basın toplantısına yaptıkları katılım ve haberleri ile programların duyurulmasına vesile olan basın mensuplarımıza, sivil toplumumuzun kıymetli başkan ve temsilcilerine ve tüm Batman halkına özel olarak teşekkür ederim. Bu ilgi ve alaka, sorumluluğumuzu, Allah nasip eder siyasette hizmet imkanına kavuşursak Batmanımıza yönelik borcumuzu arttırmıştır” dedi.

Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci de DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Batman programına katılanlara teşekkür etti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete