GÜNDEM

BATMAN'DA BUNLARDA OLDU...

BATMAN'DA BUNLARDA OLDU...

BATMAN'DA BUNLARDA OLDU...
27-06-2014 22:15
Google News

“KARPUZ KABUĞU” KAVGA NEDENİ

Yolda yürüdüğü sırada başına karpuz kabuğu atıldığını iddia eden genç, olayı polise bildirdi. Sokakta bulunan bir kamyondan, kafasına karpuz atıldığını söyleyen genç, olayla ilgili polis merkezine şikâyet dilekçesi verdi. Yapılan incelemede kamyonda bulunan yaşı küçük şahıs, Çocuk Şube Müdürlüğüne sevk edildi.

***

“KOCAM BENİ PARA KARŞILIĞI SATIYOR”

Kocası tarafından başka erkeklere para karşılığında satıldığını iddia eden kadın, olayı polise bildirdi. Kendisini erkeklere sattığı gerekçesiyle kocasından şikâyetçi olan kadın “kocam beni para karşılığında erkeklere pazarlıyor. Bu duruma itiraz ettiğim için beni dövüyor” dedi. Kadının iddialarına karşılık harekete geçen polis ekipleri, şüpheli şahıs hakkında yakalama çalışması başlattı.

***

ÖZ OĞLUNDAN ŞİKÂYETÇİ OLDU!

Oğlunun bally kullandığını iddia eden anne, olayı polise bildirdi. Oğlunun bally kullandığını ve kendilerine şiddet uyguladığını öne süren anne, oğlundan şikâyetçi oldu. Ailesi tarafından şikâyet edilen çocuk, ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

***

PENCEREYİ AÇIK BIRAKINCA

Hırsızlar, açık bırakılan pencereden eve girdi. Saat 03.30 civarında ev halkının uyumasını fırsat bilen hırsızlar, girdikleri evden bir çift altın küpe ile 100 Tl nakit para çaldı. Sabah saatlerinde uyanan ve evinin soyulduğunu fark eden ev sahibi, olayı polise bildirdi. Polisin olayla ilgili yürüttüğü tahkikat devam ediyor.

***

YİNE ESRAR

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları devam ediyor. Alınan bir ihbarı değerlendiren ekipler, bir şahsın evine baskın düzenledi. Şüpheliye ait evde arama yapan ekipler,  26 gr esrar ele geçirdi. Uyuşturucu maddesinin polisler tarafından imha edildiği, olayla bağlantısı bulunan şahsın ise yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildiği öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?