ASAYİŞ

BATMAN'DA BUNLARDA OLDU...

BATMAN'DA BUNLARDA OLDU...

BATMAN'DA BUNLARDA OLDU...
17-07-2014 20:58
Google News

EVLİLİK VAADİYLE KANDIRILDI!

Evlilik vaadiyle kandırılan genç kız, başından geçenleri polise anlattı. Saat 18.00 sıralarında polis merkezine giderek şikâyette bulunan genç kız “erkek arkadaşım benimle evleneceğini söyleyerek beni kandırdı. Kendi rızamla onunla cinsel ilişkiye girdim. Kendisinden şikâyetçiyim” dedi. Emniyet merkezine götürülen şüpheli şahıs, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

***

İZNE GELEN ASKER, GASP MAĞDURU!

Askerden izne gelen şahıs, otogarda emanet olarak bıraktığı çantasını gaspçılara kaptırdı. Olayı polise anlatan asker “içerisinde askeriye eşofmanı, kazak ve elbiseler ile içerisinde, nüfus cüzdanı, 150 Tl para, bankamatik kartı, askeri izin belgesi, askeri künye bulunan çantamı, ilçe otogarında yazıhanelerin üst katında bulunan boşluğa bırakarak kız arkadaşımı görmeye gittim. Daha sonra geldiğimde, 5–6 şahsın olay yerinde olduğunu ve çantamın orada olmadığını gördüm. Olaydan bir gün sonra tekrar otogara gittim. Çantada bulunan malzemelerin bir kısmını buldum ama olay yerinde bulunan 8 kişilik grup, kolumdaki saati de çıkararak beni olay yerinden kovdu” dedi. Polisin olayla ilgili yürüttüğü tahkikat devam ediyor.

***

SPOR SALONUNU SOYDULAR!

Kamu kurum ve kuruluşlara ait binaları hedef alan hırsızlar, duyanlara yine “pes” dedirtti.

Yunus Emre Anadolu Lisesi spor salonunun pencere korkuluklarını kırarak içeri giren hırsızlar,  kapı kollarını ve muslukları çalarak kayıplara karıştı. Spor salonunun soyulduğunu fark eden yetkili, olayı polise bildirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

***

KÖY KORUCUSUNUN CÜZDANI ÇALINDI!

Yankesiciler, kalabalık mekânları fırsat bilmeye devam ediyor. Yankesiciler, cami, semt pazarları ve minibüslerde kol geziyor. Bindiği minibüste cüzdanını çaldıran köy korucusu, soluğu emniyet merkezinde aldı. Bindiği dolmuşta köy koruyucusu kimliği, sürücü belgesi, bankamatik ve kredi kartları ile 200 Tl para bulunan cüzdanının çalındığını söyleyen şahıs, yankesicinin yakalanmasını istedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

***

BABA-OĞUL ARASINDA PARA KAVGASI!

Kentte yaşanan aile içi şiddet olaylarına her geçen gün yenileri ekleniyor. Para meselesi yüzünden tartışan baba-oğul hızlarını alamayarak birbirini darp etmeye başladı olaya mahalleli müdahale etti. Emniyet merkezine götürülen baba ve oğlu, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

***

UYUŞTURUCUYU YERE ATTI!

Kent girişinde rutin yol kontrolü yürüten polis ekipleri, şüpheli bir aracı durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayan araç, hızla olay yerinden uzaklaştı. Takip edildiklerini anlayan şahıslar, ellerindeki poşeti yere attı. Poşette 396 gram gonca esrar ile 89 gram toz esrar bulunduğu tespit edildi. Ekiplerin takibi sonucu yakalanan şahıslar, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

***

EVDEKİ ALTINLARI YABANCIYA VERDİ!

Evde sakladığı altınlarının, küçük oğlu tarafından bir yabancıya verdiliğini ileri süren adam, olayı polise bildirdi. Çaresiz adam ifadesinde “oğlum, evdeki altınları bir şahsa vermiş. Şahsın V. adından biri olduğunu tahmin ediyoruz” dedi. Olayla ilgili yürütülen soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

***

TORBACILARA BASKIN!

Bir barakaya baskın düzenleyen polis ekipleri, uyuşturucu dağıtan 3 şahsı takibe aldı. Barakaya gelerek aracı ile uyuşturucu dağıtan E.B. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, üst aramalarında uyuşturucu maddesi bulunan H.A. ve Y.K. de ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Ele geçirilen 30 gr esrara polis tarafından el konuldu.  Şahıslar, yasal işlemleri yapılmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

***

OKULUN TRAFOSUNA ZARAR VERDİLER!

Okulun inşaatına giren hırsızlar, trafoya bağlı kabloları çalarken yakalandı. Çamlıtepe İlkokulu inşaatındaki trafoya bağlı kabloları keserek çalmak isteyen şüpheli şahıslar, okul görevlileri tarafından suçüstü yakalandı.  Şüphelilerin, emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Petrol ofisi’nin kabloları çalındı

Petrol Ofisi İlkokulunun arkasında bulunan Telekom’a ait kablolar da kimliği belirsiz şahıslar tarafından çalındı. Okul yetkilileri, olayı polise bildirdi.

***

SAĞLIK MALZEMELERİNİ ÇALDILAR!

Park halinde bulunan araç, hırsızların hedefi oldu. 13 No’lu Aile Sağlık Merkezine getirilen tıbbi sarf malzemesini çalan kimliği belirsiz şahıslar, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Kurum yetkilileri, olayı polise bildirerek hırsızların yakalanmasını istedi.

***

OKULA ZARAR VERDİLER!

Endüstri Meslek Lisesi önünde bulunan süs havuzunun etrafındaki panel camlar, kimliği belirsiz şahıslar tarafından kırıldı. Camlara zarar verildiğini fark eden okul iarecileri, olayı polise bildirdi.  Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

***

EŞİNİ BIÇAKLA KORKUTTU!

Kocasıyla ayrı yaşayan kadın, boşanma davası açmasına rağmen kocası tarafından rahatsız edildiğini ileri sürdü. Kadın ifadesinde “bir süredir ayrı yaşadığım ve boşanma davası açtığım eşi, beni telefonla arayarak ve mesaj çekerek tehdit etti. Olay günü de evime gelerek bıçak çekti ve hakaretlerde bulundu” dedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

***

ALACAKLILARI TARAFINDAN ALIKONULDU!

Beşiri’de ikamet eden şahıs, alacaklıları tarafından alıkonuldu. Borçlu olduğu kişilerin, 72 xx xxx plakalı araçla yolunu kestiğini ve kendisini zorla araca bindirten sonra ıssız bir yere götürdüklerini ve tehdit ettiklerini söyleyen şahıs, olayı polise bildirdi.  Emniyet merkezine götürülen şüpheliler, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

***

CAMİDE HIRSIZLIK!

Öğlen namazı için camiye giden vatandaş, yankesicilerin hedefi oldu. Ulu Camide namaz kıldıktan sonra uykuya dalan vatandaş, uyandığında cep telefonunun çalınmış olduğunu fark etti. Olayı polise bildiren vatandaş, yankesicinin yakalanmasını istedi.

***

İŞYERİNE LEVYE İLE GİRDİLER!

İşyerinin camını levye ile kırarak içeri giren hırsızlar, 50 Tl bozuk parayı çaldıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. İşyerinin camlarının kırılmış olduğunu fark eden esnaf, olayı polise bildirdi. Hırsızların kimlik tespiti için yürütülen soruşturma sürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete