GÜNDEM

Batman'da erkek çocuklar, fuhuş bataklığına çekiliyor!

”Batman’da çocukların fuhuş bataklığına sürüklendiğine dönük iddialara bir yenisi daha eklendi. Gazetemize gelen bir annenin anlattıkları, tüyleri diken diken etti.

Batman'da erkek çocuklar, fuhuş bataklığına çekiliyor!
14-03-2018 00:40
Google News

“ERKEK ÇOCUKLAR, ERKEKLERE PAZARLANIYOR” İDDİASI!
Batman’da küçük yaştaki çocukların fuhuş ve uyuşturucu bataklığına sürüklendiğine dönük iddialar kan dondurmaya devam ediyor. Gazetemizi ziyaret eden bir anne, 18 yaşındaki oğlunun, bir grup tarafından fuhuş ortamına çekilmeye çalışıldığını ileri sürdü. 
ANNENİN MÜCADELESİ, FEDAKÂRLIK ÖRNEĞİ…
Kocasının cezaevinde olduğunu, temizlik yaparak çocuklarına baktığını belirten Ş.K. isimli anne “Son günlerde oğlum, eve geç geliyordu. Agresifti. Dışarıda oğlumu adım adım izledim. Genç yaşta, makyaj yapan, değişik hareketleri olan erkeklerle takıldığını gördüm” dedi.
“OĞLUMA KADIN KIYAFETLERİ GİYDİRMEK İSTEMİŞLER”
Oğlunu eve kapatıp, konuşturduğunu anlatan Anne Ş.K. “Oğlumun ifadelerine göre bu şahıslar, oğlumu ulusal bir firmaya üye yapmak istemişler. 18 yaş altında olunca benim kimlik bilgilerimi kullanmışlar. Oğlum, teyzesine anlatınca, teyzesi kaydı sildirmesini söylemiş. Oğlum, kaydı sildirmek istediğinde 1 yıla kadar silinemeyeceğini ve kendi adına alınan ürünleri satmakla zorunlu olduğunu söyleyerek, oğlumu kendilerine bağlamışlar. Bu şekilde sık sık bir evde buluşmuşlar. Bir gün evdeyken, bu şahıslar peruk takıp, kadın iç çamaşırları giymiş, oğluma da zorla giydirmek istemişler. Eve çağırdıkları bir adamla birlikte olmaya zorlamışlar, oğlum bunu reddedip, evden çıkmış. Ama o firmaya üyeliği olduğu için oğlumla her gün buluşmuşlar. Oğlumla birlikte polise gittik, o şahıslardan şikâyetçi olduk. Emniyet, duyarlılıkla yaklaştı. Bu sorunun üzerine gideceğine inanıyorum” dedi.
ANNELERE ÇAĞRI:
Konuşmasında ailelere seslenen Ş.K. “ Bu olayın arkasında 2–3 şahı mı yoksa bir grup ya da çete mi var bilmiyoruz. Benim annelerden isteğim, kız ya da erkek hiç fark etmez, çocuklarını sürekli gözlemlesinler. Ben oğlumu kurtardım ama bu bataklığa çekilen çocuklar olabilir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete