GÜNDEM

BATMAN'DA HARİTA YEŞİLE DÖNÜYOR

Batman'da koronavirüs salgını geçtiğimiz haftalara göre azalma seyrediyor. Geçtiğimiz haftalarda riskli noktaya ulaşan Batman’da koronavirüs haritası kırmızı iken son günlerde yeşile dönmeye başladı.

BATMAN'DA HARİTA YEŞİLE DÖNÜYOR
29-09-2020 21:32
Google News

 

FİLYASYON EKİBİ SAHADA
Batman Valiliği tarafından kurulan filyasyon ekibi, korona vakalarının azalmasında önemli rol oynadı.  Geçtiğimiz haftalarda kırmızı haritaya dönen ve vaka sayılarının tavan yaptığı Batman'da vaka sayıları gün geçtikçe azalmaya başladı. Vaka sayılarının azalmasında filyasyon ekibinin yanı sıra, sıkı denetimler ve vatandaşların bilinçlendirilmesi de büyük paya sahip. 
REHAVETE KAPILMA BATMAN
Vakaların düşmesiyle birlikte Batman’da maske kullananların sayısının azalmaya başladığı gözleniyor. Vakaların tekrar yükselmesini önlemek için vatandaşların maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmesi gerekiyor. 
CAMİLERDEN ANONS YAPILIYOR
Vakaların azalmaya başladığı Batman’da vatandaşın rehavete kapılmaması için uyarılara devam ediyor. Kentte öğle ezanının ardından tüm camilerden, koronavirüs ile etkin mücadele için tedbirlere uyulması çağrısı yinelendi.  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete