GÜNDEM

BATMAN'DA KADIN MECLİSİ KURULDU

4 yıl aradan sonra yeniden faaliyete geçen Batman Kent Konseyi’nin Kadın Meclisi kuruldu.

BATMAN'DA KADIN MECLİSİ KURULDU
24-12-2020 19:18
Google News


Kent Konseyi, 4 yıl aradan sonra yeniden faaliyete geçti. Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı A. Kadir Demir’in Başkan olarak seçildiği Kent Konseyi, ilimizin en önemli sorunlarını görüşmek üzere aylık toplantılar düzenlemeye başladı. 

MECLİSLER VE ÇALIŞMA GRUPLARI OLUŞTURULUYOR
Kent Konseyi, kendi içinde meclisler ve çalışma grupları da oluşturmak üzere harekete geçti. Kent Konseyi’nin kurulan ilk meclisi Kadın Meclisi oldu. Farklı çalışma alanlarında başarılı kadınlar, Kadın Meclisi’nde yer aldı. 

YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜMÜZ DE KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDE
Mali Müşavir ve Bilirkişi Zerrin Delen, İl Ticaret Sicil Müdürü Avukat Neşe Erpolat, Avukat Kübra Erdem, Batman Üniversitesinde görevli Prof. Gülriz Közbe, Zabıta Amirliği Personeli İlknur İşcan, AHEV Başkanı Doktor Demet Başer, Medical Park Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Emine Kurşun, Psikolog Tezcan Yıldız ve Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan yer aldı.

KARAR MEKANİZMALARINDA YER ALMAK İSTİYORUZ
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zerrin Delen “Batman Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Kent yaşamında kadınların hak ve hukukunun korunması, kültür, sınıf, eğitim ve düşünce farkı gözetmeksizin kent içinde yaşayan tüm kadınların toplumsal yaşamdaki etkinliklerini arttırmak ve yerel karar alma mekanizmalarında aktif rol almalarını sağlamak için gönüllülük temelinde çalışmalara katılacak bir ekip oluşturduk” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete