GÜNDEM

BATMAN'DA KURBAN BAYRAMI KUTLANDI

Batman Valiliği tarafından düzenlenen Kurban Bayramı kutlama programı, Vali Hulusi Şahin’in katılımıyla Atatürk Parkı’nda yapıldı.

BATMAN'DA KURBAN BAYRAMI KUTLANDI
01-08-2020 18:04
Google News

 

Koronavirüs  salgını nedeni ile Kurban Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilğmizde de bazı önlemler çerçevesinde kutlandı.  Bayramlaşma programına Vali Yardımcıları Tuğba Polat ve Muhammet Özyüksel, 21. Dönem Batman Milletvekilli Faris Özdemir, İl Emniyet Müdür Vekili İsmail Soyseven, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve vatandaşlar katıldı. 

EMNİYET VE JANDARMA İLE BAYRAMLAŞMA
Şehit Yıldız Işılakça Polis Merkezi ve Bıçakçı Jandarma Karakolunda resmi bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramlaşma töreninde Vali Şahin “Salgın hastalık diye yeni bir düşmanla karşı karşıyayız. Çok daha sinsi ve mücadelesi zor bir hastalık.  Sadece vatandaşlarımızı değil, teşkilat mensuplarını ve ailelerini de olumsuz etkiliyor. Mart ayından bu yana geçen süre zarfında güvenlik güçlerimiz salgına karşı destansı bir mücadele verdi ve vermeye de devam ediyor. Bu şekilde son sürat çalışmaya devam edeceğiz. Moralimizi üst seviyede tutacağız. Yılgınlık yok, kendi sağlımızı göz ardı etmenden virüsle ve suçla mücadeleye devam edeceğiz” dedi. 

HASTANEYE BAYRAM ZİYARETİ
Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret eden Vali, kendilerine acil şifa dileklerinde bulundu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete