GÜNDEM

BATMAN’DA MEYDAN OKUYAN OKUYANA

Kızılay’ın, kan stoklarının azaldığına dönük açıklamasından sonra Batman’da Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu ve Vali Hulusi Şahin ile başlayan meydan okumalara, Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı da katıldı.

BATMAN’DA MEYDAN OKUYAN OKUYANA
25-04-2021 18:09
BATMAN
Google News

SAĞLIK MÜDÜRÜ VALİ'YE MEYDAN OKUDU
Batman İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, Kızılay’ın kan alarmına karşı Vali Hulusi Şahin’e meydan okuyarak “Fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımız Kızılay’ın azalan kan ve plazma stoklarına karşılık bugün kan verdi. Bu iyilik halkasına siz de destek vermeye var mısınız Sayın Valim” dedi. Pamukçu’nun meydan okumasına karşılık 40 personelle birlikte Kızılay’ın Atatürk Parkı’nda kurduğu standı ziyaret ederek kan bağışlayan Vali Şahin “Sağlık Müdürümüz Hakan Pamukçu’nun meydan okumasına cevap vermek üzere belediyeden tam 40 personelimizle geldik. Kendileri yenildiler. Şimdi sizin emniyet teşkilatına meydan okuyoruz. Biz 40 kişi geldik. Sizi Atatürk Meydanına bekliyoruz. Evet, Köroğlu Müdürüm ve Emniyet Teşkilatı, kan vermek için hazır mısınız?” dedi.
EMNİYET MÜDÜRÜ, 72 PERSONELLE KAN VERDİ
Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Vali Şahin’in meydan okumasına karşılık Kızılay Kan Bağış Standını ziyaret ederek 72 polis memuruyla birlikte kan verdi. Kıraç, Jandarma Komutanlığına meydan okurken “Her çabamız Batman için. Ülkemiz ve insanlarımız kıymetli. Bu yüzden Kızılay’a destek olmaya geldik. Vatandaşlarımızı hem iyilik yapma adına hem de sağlık açısından kan vermeye davet ediyoruz” dedi. Kıraç, Jandarma Komutanı İsa Çakmak’a meydan okudu. Jandarma Komutanı’nın, personelleriyle birlikte Kızılay Standını ziyaret ederek kan vermesi bekleniyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete