GÜNDEM

BATMAN'DA NELER OLUYOR !

BATMAN'DA NELER OLUYOR !

BATMAN'DA NELER OLUYOR !
07-06-2014 13:29
Google News

MÜŞTERİSİ TARAFINDAN DOLANDIRILDI!

Erkek kuaförü olarak çalışan vatandaş, müşterisi tarafından dolandırıldı. Başından geçenleri polise anlatan esnaf “işyerime traş olmak için gelen şahıs, sohbet sırasında telefon alış-satışı yaptığını söyledi. Ben de kendisinden 1 adet cep telefonu sipariş ettim. Bir hafta sonra beni arayarak hesabına 60 Tl yatırmamı istedi. Telefon için şahsın hesabına 60 Tl yatırdım. Şüpheli kişi, beni 2–3 gün boyunca oyaladı. Daha sonra kendisine ulaşamadım. Dolandırıldığımı anladım” dedi. Şüpheli şahıs hakkında yürütülen yakalama çalışmasının devam ettiği öğrenildi.

TÜRK BAYRAĞINI ÇALDILAR!

Bir okulun bahçesinde asılı duran Türk bayrağı, kimliği belirsiz şahıslar tarafından çalındı. İlkokulun bahçesinde bulunan bayrağın çalındığını fark eden kurum yetkilisi, olayı polise bildirdi. Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.

DEDAŞ GÖREVLİSİ, VATANDAŞTAN DAYAK YEDİ!

Elektrik faturasını ödemediği gerekçesiyle bir vatandaşa elektrik kapama faturası yazan Dicle Edaş İl Müdürlüğü personeli, vatandaşın kendisine hakaret ettiğini ileri sürdü. Olayı polise bildiren Dedaş görevlisi “Dicle Edaş Diyarbakır İl Müdürlüğünün Batman yüklenici firmasında çalışıyorum. Elektrik borcunu ödemediği gerekçesi ile elektrik kapama fatura bilgisini vermek istediği şüpheli şahıs, bana küfür ve hakaret etti. Sonra elimde bulunan fatura kesmeye yarayan 5.000 Tl değerindeki el terminal cihazını çekerek yere düşürdü. Cihazımı tekmeleyerek kardıktan sonra bir araca binerek evden ayrıldı” dedi. Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete