GÜNDEM

BATMAN'DA NELER OLUYOR ?

BATMAN'DA NELER OLUYOR ?

BATMAN'DA NELER OLUYOR ?
20-07-2014 18:22
Google News

POLİSTEN KAÇAMADILAR!

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin, uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlar devam ediyor.

Devriye görevi sırsında şüpheli iki çocuğu takibe alan ekipler, takibe aldıkları çocukları üst aramasından geçirdi. Şahısların üstünden çıkan 39 gram esrara ekipler tarafından el konuldu. İki şahıs, yaşlarının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

***

“KORNA” KAVGASI OLAYLI BİTTİ…

Son günlerde yaşanan tartışma ve kavgaların ardı arkası kesilmiyor. Kavşakta yaşanan kavga, trafiği felç etti. Yayalara korna çalan sürücü, çevredeki vatandaşlar tarafından ikaz edildi. Yaşanan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında aldığı bıçak darbesiyle yaralanan sürücü, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

***

PEYNİR BİDONLARI ÇALINDI!

Bir işyerinin çatı kısmında saklanan peynir bidonları, esrarengiz bir şekilde kayboldu. Çatıda depoladığı peynir bidonlarının çalınmış olduğunu fark eden esnaf, şaşkınlık içerisinde polise gitti. 25 kilogramlık 2 adet peynir bidonunu çalanların kimlik tespitine yönelik yürütülen soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

***

LİSE’Yİ SOYDULAR!

Yaz tatiliyle birlikte okullar ve eğitim kurumları, hırsızlar tarafından hedef alınmaya başlandı. Meslek Lisesine ait kapıları kırarak içeri giren hırsızlar, 4 adet bilgisayar ile monitörleri çalarak kayıplara karıştı. Okulun soyulduğunu fark eden yetkililer, olayı polise bildirdi. Hırsızların kimlik tespiti için yürütülen soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

***

MİNİBÜSTE SOYULDU!

Toplu taşıma araçlarında yaşanan hırsızlık olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Toplu taşıma araçlarındaki kalabalığı fırsat bilen yankesiciler, vatandaşların cüzdanlarına ve cep telefonların göz dikiyor.  Minibüste yolculuk yaptığı esnada 200 Tl’nin çalındığını fark eden yolcu, soluğu emniyet merkezinde aldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, vatandaşların toplu taşıma araçlarında yankesicilere karşı tedbirli olmaları gerektiği açıklandı.

***

HIRSIZLAR İŞİ BÜYÜTTÜ!

Ev ve işyerlerinin su sayaçlarını çalan hırsızlar, bu defa bir apartmana dadandı. Apartmanın giriş katında bulunan 6 adet sus aycı, kimliği belirsiz şahıslar tarafından çalındı. Apartman görevlisi, olayı polise bildirdi. Polisin olayla ilgili yürüttüğü tahkikat, sürüyor.

***

KIZGIN MÜŞTERİ, BANKAYI BİRBİRİNE KATTI!

Beşiri’de ikamet eden bir vatandaş, işlem yapmak için gittiği bankada, banka görevleriyle tartıştı. Saat 10.30. sıralarında bir bankaya iş takibi için giden müşteri, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı görevlilerle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında hızını alamayan müşteri, eline aldığı taşla bankanın camlarını yerle bir etti. Olaya bankanın güvenlik görevlileri müdahale etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete