GÜNDEM

BATMAN'DA POLİSTEN DEV OPERASYON

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri, ruhsatsız silah ticareti yapan şahısların izini sürdü. Çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği operasyonda, 4 şüpheli gözaltına alındı.

BATMAN'DA POLİSTEN DEV OPERASYON
12-01-2021 19:30
Google News

 

ARAÇ VE DEPOYA BASKIN DÜZENLENDİ
Ekipler, ilimizde kurusıkı tabancaların namlusunu değiştirerek silahlara atış kabiliyeti kazandırıp Ruhsatsız Silah Ticareti yapan şebekeye yönelik operasyon yürüttü.

Bir araç ve atölyeye dönüştürülmüş depoda arama yapıldı. Aramada 126 adet ruhsatsız tabanca, 162 adet şarjör, 18 adet farklı ebatlarda fişek, 80 adet ağzı açık namlu, 16 adet silah gövdesi, 17 adet sürgü, 62 adet soğuk kaynak yapıştırıcı, 36 adet kabza plastiği, 1 adet pres makinesi, 1 adet mengene takılı tezgah, 1 adet matkap tezgahı ve makinesi, 2 adet kumpas, 2 adet taşlama makinesi, 2 adet spiral makinesi, 1 adet matkap ile çok sayıda silah parçaları (emniyet pimi, icra yayı, mandal vs.) ele geçirildi. Olay ile ilgili 4 gözaltına alındı.  Şahıslardan 2’si adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı, 2’si ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete