GÜNDEM

BATMAN'DA VAHŞET

Batman'da 35 yaşındaki Erkan Genç, herkesin gözü önünde satırla öldürüldü. Olay Batman’da infial yaratırken, saldırgan Diyarbakır’da polis tarafından yakalandı.

BATMAN'DA VAHŞET
01-11-2020 20:59
Google News

 

CİNAYET ANI KAMERALARA YANSIDI
AK Parti Batman Gençlik Kolları Başkanı Tolga Genç'in ağabeyi Erkan Genç, Cumartesi Sabahı Saat 08.00 sıralarında bir şahsın saldırısına uğradı. Bıçaklı şahıs, Erkan Genç’i yaraladı. Yaralı Genç, olay yerinden kaçarken, güvenlik ünivormalı saldırgan da arkasından koştu. Erkan Genç, Safir Plaza altında bulunan bir işyerine saklandı. Saldırgan, eline aldığı satırla işyerinin kapısına dayandı. Saldırganla uzun süre boğuşan Erkan Genç, kan kaybettiği için yere yığıldı. Saldırgan, elindeki satırı defalarca Ekran Genç’e saplayarak ölmesini bekledi. Ağır yaralı Genç, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

SALDIRGAN DİYARBAKIR’DA YAKALANDI
Erkan Genç’i öldürdükten sonra olay yerinden kaçan 33 yaşındaki saldırgan E.E. isimli şahıs, Diyarbakır ve Batman Polisinin ortak operasyonuyla Diyarbakır’da yakalandı. Suç aletleriyle yakalanan ve Batman’a getirilen E.E.’nin sorgusu devam ediyor.

KİMSE MÜDAHALE ETMEDİ
Gündüz vakti, herkesin gözü önünde yaşanan olay, dehşete düşürdü. Saldırgan şahıs ile Erkan Genç’in arasındaki boğuşmaya kimsenin müdahale etmemesi ise tartışma konusu oldu. 

CİNAYET ZANLISININ İLK GÖRÜNTÜLERİ

KÖROĞLU, SATIRLI CİNAYET HAKKINDA KONUŞTU

>CİNAYET ZANLISININ ADLİYEYE ÇIKARILMA GÖRÜNTÜLERİ

CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete