YAŞAM

BATMAN’DAN 81 İLE TAVUK IZGARA

Batman Şirinevler Mahallesi Eski Farabim Hastanesi acil giriş yanında hizmet veren Kanatçı Suat Usta, yine aynı sokakta daha geniş ve ferah bir yere taşındı.

BATMAN’DAN 81 İLE TAVUK IZGARA
22-01-2021 15:11
Google News


BATMAN’IN MARKA İSMİ OLMAYA BAŞLADI
Tavuk ızgarada Batman’ın marka ismi haline gelen Kanatçı Suat Usta, hızla artan müşteri kapasitesi karşısında daha geniş ve ferah bir yere taşınarak “hizmete devam” dedi.

MENÜ ZENGİN
Yılların ustası Kanatçı Suat Usta’da, tavuk şiş, kanat,  tavuk but, tavuk pirzola, ciğer, adana ızgara ile alabalık, istavrit, palamut, hamsi balıkları ızgarada pişirilerek hem kiloyla hem porsiyonla servis edilebiliyor. Salata çeşitleri ve bulgur pilavı ile sofraları süsleyen Suat Usta “Batman’da yıllardır bu işi yapıyorum. Kaliteli tavukları kullanıyoruz. Günlük ve taze olarak aldığımız tavuk ve balıkları, ızgarada pişirerek servis yapıyoruz. Batman’da artık namımızı duymayan kalmadı. Batman’da marka olduğumuz gibi, Türkiye’nin 81 ilinden de sipariş almaya başladık” dedi.

EV VE İŞYERLERİNE SERVİS VAR
usta ellerle hazırlanan ızgaraları ev ve işyerlerine sipariş ulaştırdıklarını belirten Suat Usta “Eski Farabim, yeni Anka Tıp Merkezi sokağındaydık. Yine bu sokakta, daha geniş bir salona taşındık. daha modern ve ferah bir yerimiz var. Müşteri potansiyelimiz büyüyor. Biz de daha geniş ve modern bir yerde hizmete devam etmek istedik. pandemi sonrası mekânımızda müşterilerimizi ağırlayacağız. 0488 214 26 76–0541 604 0357 ve 0543 427 70 15 numaralardan sipariş alıyoruz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete