GÜNDEM

BATMAN'IN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Vali Ahmet Deniz, kentteki kurum müdürleri ile toplantıda buluştu.

BATMAN'IN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
18-11-2016 22:36
Google News

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar,  İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile kamu kurum yöneticilerinin katıldığı toplantıda, kentin genel sorunları görüşüldü.

VALİ’DEN “TEMİZLİK KAMPANYASI” ÖNERİSİ

Batman’ın daha yaşanabilir bir kent olması için herkesin üzerine düşen sorumluğu yerine getirmesi gerektiğini belirten Vali Deniz “Kentte ciddi bir temizlik sorunu var. Temizlik sadece Belediyelere bırakılmamalı. Tüm kurumlarımız ve halkımızla el ele vererek temizlik seferberliği başlatmalıyız. Kent merkezi, ilçe, belde ve köylerin de dâhil olduğu Temiz Çevre Temiz Batman sloganıyla bir temizlik kampanyası başlatmalıyız. Sokaklarımızı çöp ve molozlardan arındırmalıyız” dedi.

“HER KURUM PROJE ÜRETECEK”

Kurumların proje esaslı çalışması gerektiğini belirten Vali Deniz “Ne kadar çok proje üretirsek ilimize o kadar kaynak aktarmış oluruz. Batman halkı her konuda göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı, hizmetin en iyisini hak ediyor. Vatandaşların memnuniyeti bizim için tüm hizmetlerden daha önemlidir” dedi. Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete