GÜNDEM

BATMANLI AŞÇI, JÜRİ ÜYESİ OLDU

BATMANLI AŞÇI, JÜRİ ÜYESİ OLDU

BATMANLI AŞÇI, JÜRİ ÜYESİ OLDU
29-10-2014 21:06
Google News

4. Alanya Uluslararası Gastronomi Yemek Yarışması’na jüri üyesi olarak katılan Batman Şef Aşçılar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Bayram Cens, etkinliğin verimli geçtiğini söyledi.

Yurtiçi ve yurtdışından 400 yarışmacının katıldığı etkinlikte aşçıların pişirdiği birbirinden lezzetli yemekler adeta görsel bir şölen oluşturdu. Etkinlikte jüri üyeliği yapan Batman Şef Aşçılar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Cens “yurtdışından gelen jüri üyeleriyle birlikte etkinlikte yarışan aşçıların yemeklerini değerlendirmeye tabi tuttuk. Uluslar arası bir yemek organizasyonunda jüri üyeliği yapmak bizim için gurur kaynağı oldu” dedi.

BATMANLI KAYMAKAM’DAN DERNEĞE BÜYÜK DESTEK

Etkinliğe katılan Alanya Kaymakamı Batmanlı Hasan Tanrıseven, Batman Şef Aşçılar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Bayram Cens’le bir süre sohbet etti. Kaymakam Tanrıseven, uluslararası etkinliğe katılan Batmanlı Bayram Cens’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

BATMAN’DA DA ETKİNLİK YAPILACAK

Önümüzdeki aylarda Batman’da da uluslararası bir yemek yarışmasının yapılacağı müjdesini veren Dernek Başkanı Cens “katıldığımız etkinliğin bir benzerini Batman’da da gerçekleştirmek istiyoruz. Bu şekilde hem Batman’ın tanıtımını hem de bölgedeki aşçıların kendilerini tanıtmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?