GÜNDEM

Batmanlı babaya büyük şok! Tıp dünyasını şaşırtan olay

ATV'de yayınlanan 'Esra Erol'da' programı, izleyicileri ekran başına kilitledi. Esra Erol'un sunumuyla ekranlara gelen programda Batmanlı Veysel Yurulmaz ve Betül Yurulmaz'ın konusu ele alındı. İşte programda tıp dünyasını şaşırtan olayın detayları...

Batmanlı babaya büyük şok! Tıp dünyasını şaşırtan olay
05-10-2023 09:45
05-10-2023 09:51
BATMAN
Google News

ATV'de Esra Erol'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Programa geçtiğimiz haftalarda katılan Betül Yurulmaz, eşinin kendisini aldattığını söyleyerek Esra Erol'a başvurdu. Taraflar programa katılarak yüzleşti. Ancak olay, kısa sürede yılan hikayesine döndü. Tıp dünyasını hayrete düşüren bu olayda herkes şaşkına döndü.

TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURDU

Veysel Yurulmaz, 3 yıl önce Batman'dan İstanbul'a çalışmak için gelmiş ve bir süre sonra ise Özge isimli kadından ikiz bebekleri olduğu öğrenilmişti. Veysel, ikizlerinin annesi Özge ile olan ilişkisine sahip çıkarak, 13 yıllık eşi Betül'den boşanmak istediğini açıkladı. İkiz bebeklerini "Bu işin içine sokmak istemiyorum" diyen Özge, ilk önce DNA testini reddetse de sevgilisi Veysel'in Betül'den boşanması için ikiz bebeklere DNA yapılmasını kabul etti. Veysel ve ikiz bebekler arasında yapılan DNA testi sonucunda, Veysel ikizlerden yalnızca birinin babası olduğu ortaya çıktı. Tıp dünyasını hayrete düşüren bu olayda herkes şaşkına döndü. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete