SPOR

BATMANLI GENÇ KIZ BOĞAZİÇİ TURNUVASINDA

Daha önce katılmış olduğu birçok turnuvada Batman’ı başarıyla temsil eden Batmanlı genç kız Şeval Kaban, 20 ülkenin katılacağı Uluslar arası Boğaziçi Turnuvasına katılmaya hak kazandı.

BATMANLI GENÇ KIZ BOĞAZİÇİ TURNUVASINDA
17-06-2014 19:18
Google News

KIZLARDA BATMANLI İLK MİLLİ TAEKWON-DO SPORCUSU ŞEVAL KABAN

Batmanlı kızın başarı grafiğini dikkate alan Türkiye Taekwon-do Federasyonu yetkilileri Şeval Kaban’ı 10 günlük milli takım çalışmalarına davet etti.

Bahçelievler Gençlik Taekwon-do Spor Kulübü Antrenörü Şükrü Şakar; Kızımız Şeval, Doğu ve Güneydoğu illeri şampiyonu olduktan sonra Ocak ayında Antalya’da yapılan Türkiye Şampiyonasında ilk beşe girince federasyonun dikkatini çekti. 20-22 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan müsabakaya Batman’ı temsil edecek sporcumuzun derece yapacağına inancımız tamdır. Katkılarından dolayı Batman Valiliğine, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer’e teşekkür ederiz.

Şeval Kaban; Sosyal açıdan kişiye zenginlik katan, özgüveni geliştiren bu sporu Batmanlı tüm genç kızlara tavsiye ediyorum. İnşallah önümüzdeki hafta Batman’a derece ile döneceğim. Bunun için gece gündüz çalıştım. Bu konuda bana destek olan herkese, özellikle de Şükrü Hocama çok teşekkür ediyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete