GÜNDEM

BATMANLI GENCİN CESEDİ BULUNDU!

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi’nde dere kenarındaki ağaçlık alanda bir erkek cesedi bulundu. cesedin, Batmanlı 22 yaşındaki S.N.Ş. isimli genç erkek olduğu belirlendi.

BATMANLI GENCİN CESEDİ BULUNDU!
08-01-2021 13:06
Google News


3 AY ÖNCE BATMAN’DAN KOCAELİ’NE GİTMİŞ
Alınan bilgiye göre, Karamürsel’de bir sitenin çöp konteyneri yanında insana ait olabileceğinden şüphelenilen deri parçaları görüldü. Ekipler, çevrede yaptığı incelemede siteye yakın dere kenarında ağaçlık alanda hayvanların parçalamış olabileceği düşünülen bir erkek cesedi buldu.

Ceset üzerinde yapılan aramada, ailesinin yaklaşık 1 ay önce kayıp olduğunu bildirdiği S.N.Ş'ye (22) ait kimlik belgesi çıktı. Cesedin yanında pompalı tüfek, çantasında ise bir miktar siyanür olduğu belirlenen kimyasal madde görüldü.

Sakarya'dan gelen Afet ve Acil Durum Müdürlüğü KBRN ekipleri, kimyasal maddelere karşı özel kıyafet giyerek ölçüm cihazıyla bölgede inceleme yaptı. Kimlik belgesinde adı yazan S.N.Ş.'nin 3 ay önce Batman'dan Kocaeli'ne geldiği, Yalova'nın Altınova ilçesinde bir tersanede çalıştığı, 7 Aralık'tan itibaren kendisinden haber alınamadığı ve ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu kaydedildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete