SPOR

BATMANLI GENÇLER TURNUVADA YARIŞTI

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Batman Gençlik Merkezinde yarı yıl tatili dolayısıyla 15 farklı alanda turnuva düzenlendi.

BATMANLI GENÇLER TURNUVADA YARIŞTI
07-02-2021 14:46
Google News


Batman'da 250 yarışmacının katıldığı turnuvalarda gençler hem yarıştı hem de doyasıya eğlendi. Farklı yaş gruplarında düzenlenen turnuvalarda dereceye giren gençlere hediye ve ödüller verildi.
Batman Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, merkezin kültür, sanat ve spor alanlarında gençlerin boş zamanlarını değerlendirdiği önemli mekanlar olduğunu söyledi.
Merkezde 14 atölye, 5 akademi ve 12 kulüpte gençlere eğitimler vererek, etkinlikler düzenlediğini aktaran Baran, "Tatilim Merkezimde" sloganıyla yarı yıl tatili dolayısıyla 15 farklı kategoride turnuvalar düzenlediklerini bildirdi.
Satranç turnuvasına katılan gençlerden Muhammet Süleyman da boş zamanlarını merkezde değerlendirdiğini, düzenlenen aktivitelere katıldığını belirtti.
Yarı yıl tatili dolayısıyla düzenlenen satranç turnuvasına katıldığını aktaran Süleyman, tüm gençleri gençlik merkezlerine davet etti. (Gençlik Spor)
6. sınıf öğrencisi Şilan Yüce de, merkezde düzenlenen badminton turnuvasına katıldığını ve turnuvada hem yarıştıklarını hem de eğlendiklerini anlattı.
Fatma Ekin ise 7. sınıf öğrencisi olduğunu, arkadaşlarıyla badminton turnuvasına katıldığını bildirdi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete