GÜNDEM

Batmanlı Gönüllüler, Kırşan’la görüştü

Batman Gönüllüleri Platformu, iştişare ziyaretleri kapsamında TOBB Maden Meclisi Başkanı Batmanlı Hemşerimiz İbrahim Halil Kırşan’ı ziyaret etti.

Batmanlı Gönüllüler, Kırşan’la görüştü
11-10-2023 13:25
11-10-2023 13:18
BATMAN
Google News

Platform adına söz alan Temsil Heyeti Başkanı Tarık Yaşar, platformun amaçları ve faaliyetleri hakkında Kırşan’ı bilgilendirdi. Platforma hayırlı olması dileklerinde bulunan Kırşan “Ulvi bir amaçla çıkılan bu yolda çalışmalarımızın şehrimize ve hemşerilerimize faydalı olmasını diliyorum. Çalışmaların Batman’ın tüm kesimlerini kapsaması gerekiyor. Siyasetten ırak, Batmanlı olma bilincinin ön plana çıkarıldığı, Ankara'da yaşayan Batmanlı bürokratlar ve iş insanlarını da içine alarak daha kapsamlı bir şekilde Başkentte eksik olan sivil toplum kuruluşu eksiğini gidermesini temenni ediyorum.  Bu girişimi değerli ve anlamlı buluyor, çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Platform çalışmalarında üzerine düşecek her türlü katkıyı sunmaya hazırız” dedi.

YAŞAR’DAN TEŞEKKÜR

Platform Sözcüsü Yaşar ise “Bizler de platform olarak Kırşan’a bizleri kabulüne ve çalışmalarımız hakkında gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz” dedi. (Ömer Türkan/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete